Nur5516 Gecenin 2 si olmuş mide yanmasından uyuyamıyorum onun dışında iyiyiz Akıntı zaten hep vardı 🥲
Erkeekaannesii Premsesko Bizde bugün itibariyle tam 27+0 olduk oğluşumla💙 Mide yanması gece uykusuzluğu en ufak bir harekette bel ağrısı ve bolca akıntı var 😂🤰
Premsesko Erkeekaannesii Ahh evet tam olarak beni tarif ettin herşey aynı 🥹🥹🥹 demekki normali bu ama ben böyle ağrı filan olunca korkuyorum ya
Erkeekaannesii Premsesko Bende korkuyorum ağrı olunca bazen kasıklarımda batma da oluyor diyorum sancı mı başladı acaba diye endişelenmeler başladı hemen
Erkeekaannesii Premsesko İlk gebelik olunca bide neyin ne olduğunu da anlamadığın için dahada tedirginlik oluyor Hastane çantanızı ne zaman hazırlamay düşünüyorsunuz ya da hazırladınız mı
Premsesko Erkeekaannesii evet bende öyleyim birşey oluyor ama normal mi anormal mi bilmiyorum 🥹 valla 30. Haftada hazırlayıp koyacağım sen ?
Erkeekaannesii Premsesko Bende 30 a adar dayanabilir miyim bilmiyorum biran önce hazırlayayım diyorum kıyafetleri yıkayıp ütüleyip