Premsesko Çok şükür 27 haftalık olduk an itibari ile ❤️🧿 benimle aynı veya yakın kimler var nasıl geçiyor şikayetleriniz neler ❤️
Yenianne7 Premsesko 27+3 olduk şükürler olsun 🤎 Tabiki herkes gibi bel ağrısı ve gece uykusuzluğu boooolca
Erkeekaannesii Premsesko Bizde bugün itibariyle tam 27+0 olduk oğluşumla💙 Mide yanması gece uykusuzluğu en ufak bir harekette bel ağrısı ve bolca akıntı var 😂🤰
Byzaaks 26+2 haftalık uyku haram oldu şimdiden bana biran önce sağlıklı şekilde kucağımıza alırız ❤️🥰
Premsesko berenn02_ Yenianne7 Murphyyy Ayy hanımlar bende mide yanması bel ağrısı çok var. Birde baş ağrısı yaşıyorum tansiyonum normal. Varmı baş ağrınız
Elif004 Bende bugün 27 im. Zaman hızla geçiyormuş. Geceleri çok wc kalkar oldum. Bebeğim kıpır kıpır yerinde durmuyor. Bazen ara ara ağrılar saplanıyor anlık sonra geçiyor. Heyecanım git gide artıyor.
Yenianne7 Premsesko Benim değerlerim çok düşük ve ayriyeten migren hastasıyım, yani kendi çapımda dikkat etmeye çalışıyorum ama tutunca maalesef o günüm zehir oluyor. Doktorun da elinden gelen birşey yok tansiyonu kontrol altında tut diyor sadece
dlb97 27+2 den selamlar sanki hamileligin basina donmus gibiyim mide bulantilarim geri geldi, geceleri uyuyamiyorum:( birde sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ara ara karnimda agri oluyo