Emine_ylmaz63 Kızlar çok affedersiniz ama çatı kemiği denilen yer benden düşecekmiş gibi sizde de bu sorunlarla karşılaştınız mı yada normal mi erken doğum olabilirim mi pzts hast gidecm
Papatyaa38 Nur_50 32.haftamda hazırdı benim çantam nolur nolmaz diye erken den heycanlida olduğum için hazırlamıştım ☺️
Papatyaa38 Nur_50 bende pazartesi gidicem ilk kontrole 6+4 oluyorum kalp atışı duyarız inşallah ilk kızımda da 6+4 de dinlemisdik kalbini
Rmysa_123 Nur_50 12+2 olduk ikinci hamileligim hiçbir sıkıntım olmadı hamile gibi değilim çok şükür rahat geçiyor sadece bu aralar bı baş ağrısı başladı o kadar
Nur_50 Papatyaa38 aynen isimli hastane çıkışının gelmesini bekliyorum aslında 😃 15-20 aralık teslim edilecek
gulcanak02_ Nur_50 37 haftalık olduk erkek 👶hamilelik son dönemler stresli ağrılı ve korkulu geçiyo🥴 ilk gebeliğim başıma geleceklerden habersiz bir şekilde doğumu bekliyorum 🥲hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah🌸
Arzuanne Badeveannesi ilaç falan hiç bir şey kullanmıyorum ve beni çok daraltıyor eşim de evde durmaz o da beni deli ediyor