Yayiscanan Nur_50 33+6 haftalığım🫠 midem cok bulanıyor bi de ara ara bi carpıntı nefes darlığı ay diyorum doğurıyım😂😂😂 bi de oğlum var 3 yasına gircek. Zor oluyor o yüzden
AleynaResul Nur_50 erkek,36+3 her yerim ağrıdan dökülüyor artık sürekli hastanede yatıyorum ediyorum yoruldum bittim🥲
Zelihaa1409 Nur_50 37+2 38 de sezeryanim var resmen son günler🥲Duygusallık korku heyecan karışık gidiyor.Bebişim erkek.
Ozgeee22 Zelihaa1409 37+0 oldum bende çarşamba günü çatı muayenesi ve kuyruk sokumunda yaşadığım sıkıntıdan dolayı muayene olacağım sezaryen mi normal mi belli olacak. İnanılmaz heyecanlıyım 🥹☺️ Sezaryen kararı verilirse de 20 Aralık için gün isteyeceğim 🌸
Badeveannesi Arzuanne yaa ilaç kullanımı nasıl oldu bendede anksiyete var yeni hamileyim ne yapmam lazim ne yol izlemem lazım inan bilmiyorum
Arzuanne Badeveannesi ilaç falan hiç bir şey kullanmıyorum ve beni çok daraltıyor eşim de evde durmaz o da beni deli ediyor
Naime662 Nur_50 32 . Haftaya girdik bizde şükür yarın kontrol. Var bakalım kızım kaç kilo nasıl çok merak ediyorum ama baş ağrısı halsizlik bitirdi beni uyku sıfır zaten
Emine_ylmaz63 35+0 olduk çatı kemiği agrısından yürüyemiyorum ve karnım ha bire sertleşiyor beni zorluyo artık yatakta dönemiyorum sağlıkla kucağımıza alırız inş bebişim kız❣️
Ozgeee22 Nur_50 az önce 37+0 olduk bizde ☺️ kız bebek bekliyoruz. kuyruk sokumu ağrım, mide yanmalarım, el ve ayaklarda da ödem var. Bebeğim sağlıklı olsun iyi olsun yeter ki geri kalan her şey hallolur 🥹☺️🌸
Melike3406 38 +2 deyim çok zorlanıyorum haftaya cuma 2.sezeryan olucam bakalım heyecanlıyım kilosu 37 haftada 3300 dü bakalım kaç kilo doğacak boyu 50 cm bel ağrısı göbeğim iyice düştü göbek deliğimi aynada görebiliyorum 😂
Zelihaa1409 Ozgeee22 Gecms olsun sağlıkla gelir inşallah.Benimde bazı durumlardan dolayı 38 e gün verildi.