sekerinannesi_ aynı sıkıntı bendede var bende 15 gün önce doğum yaptım dediğimiz gibi sürekli emmek istiyor. Dün doymuyorum mu acaba diye mama verdik. Ama arkasına yne emdi
Yenidoğan emzirme memeden ayrılmama
sekerinannesi_ bebeklerde emme refleksi var oyuzden yapıyo olabılır 40dakıka emmesı çok fazla 15gunluk bebek için
Beyzanury1234 ben de yaptim aynısını ama hiçbir şekilde tutmuyordu. Şimdi de mamadan tamamen kesmek istiyorum
Aykem ben bugün gün boyunca mama vermedim kesmek istiyorum. Sanırım artık alıştı. Tuvaletini de yapıyor. Ama sürekli yapışık ikiz gibiyiz😣
Serap-asel süt çok az geliyor o yüzden fazla sürüyor. Bir de çok küçük doğdu çenesi kuvvetli değil. Bekliyorum ben de dolmasını 🤷♀️ bir de doyunca kendi mi bırakır? Bazen yorulup ben çekiyorum artık🙈
- Düzenlendi
sekerinannesi_ bazen bırakıyorlar doyunca bazende bırakmıyorlar snra fazlalığı kusuyorlar sık sık emzır bukadar uzun olmaz snde sıkılmazsın 😀
Serap-asel yani o kadar sık ki anlatamam 😂
sekerinannesi_ yenidoğan bebeğin 40 dk emmesinde 2 secenek var biri senin sütünü artırmak için çok emmek istemesi ikincisi doymadigi için emmek istemesi benim bebeğim 28 günlük ve her ikisi içinde emiyormus ama ben doymadigini anlamıyordum gece mama veriyordum gündüzde doymuyormus megersem hiç uyumuyordu mama verince memenin ardından uyumaya başladı ama uyanıkken hâlâ sürekli emmek istiyor sanırım 3 aylık olana kadar bu şekilde gidecek asla ayrılmak istemiyor benden tuvalete dahi gidemiyorum
sekerinannesi_ bizde öyleyiz ne yazıkki
sekerinannesi_ cisli bezini kontrol etmen gerek. Dolu dolu 5 6 bez cikiyir mu? Her emzirme sonrasi alt degistirdiginde cis goruyor musun? Cis yapmadiklarinda gercekten doymuyorlar. Mamayi kestiysen mutlaka tarttirman gerek bebegi. Dr kontrole cagirip tartiyor gunde enaz 20 gr almasi gerrk. Bence mutlaka dr a gotur ve galactago kullan
MUSU21 doktorumuz 4 kakalı bez dedi yapıyor onu gece artık mama vermek zorunda kaldım neredeyse ellerini yiyecekti çocuk🙈
Aykem hiç doymuyor gibi aranıyor mu? Siz ne sıklıkla veriyorsunuz?
sekerinannesi_ cisli bez daha cok dikkâtr aliniyor aslinda
sekerinannesi_ kaka periyodu degisebiliyor ilk defa kakali bez i dikkate aldiklarini gordum. ANNE SUTU ALAN BEBEKLERIN 10 gune kadar kaka yapmamalari normal bile deniyor cunku kabiz da olabilir bebeginiz. Siz arastirin bence anlayacaksiniz ztn idrar cikisi takip edin derim. Benim ilk oglum 10 kere kaka yapiyordu azicik idrar yapiyordu sonra kirmizi leke geldi pipisinden dr a bi goturdum kilo kaybediyormus meger. Buyuzden 5 6 cisli bez diye takip edip. Haftalik saglik ocaginda fln tarttirabilirsin. En dogru yontem bu oluyor cunku. 2.bebegimi dogurdum ve 2sinde de bu sekilde ilerledik
MUSU21 Anladım teşekkür ederim 🌸 Evet sizin dışınızda da hep idrar dendi bana