Hilalaliaras Aynurrrrr ben Amazondan baby wind marka aldım içi çok büyük dışında da çok alternatif cep vs var kumaşı da çok güzel
Nrbnuzeze Aynurrrrr bnde M&Y çanta setinden aldım deri ve sapları olsun içindeki detaylar olsun gayet yeterli geldi. Alt açması biberonlar içinde ayrica bebek arabasına kullanılması içinde aparatla iç çantaları var daha tecrübe edemedim kalitesi açısından baya sevdim. Aynı markanın farklı modelleri de var hem üstten hemde arkadan açılır modeli 😇
nurcan355 Aynurrrrr ben daha sonrada kullanabileceğim bir anne bebek çantası istiyorum da normal sırt çantası gibi veya capraz asilabilenlerden öyle bildiginiz bir model varmı
asilinannesi_ Aynurrrrr myroka İnstagram adresi ben oradan aldım 11 tane gözü var hemde uygun isterseniz bir bakın
asilinannesi_ Aynurrrrr myroka İnstagram adresleri ben oradan aldım 11 tane gözü var içerisinde biberon koyma gözü ve alt değiştirme matıda var isterseniz bir bakın
asilinannesi_ garass garass markadan ziyade kullanışlı ve kaliteli olmasına bakarak aldım ve çok memnunum.
Hcr41 Belediyenin verdiğini kullanıcam ben civilde gördüm aynısını. Bazı belediyelerin böyle bı hizmedi var. Hem bilgilendiyorlar hem hediye getiriyorlar. Ben çok beğendim. Araştırın derim.
Asus1 Benim sırt çantamı vardı bebekler ikilenince milk moo aldım gayet geniş ve kullanışlı sonrada kullanılabilir gibi geldi bana ama büyük bulanlar olabilir belki bana iki çocukla anca yetti 😊
Mnsfsl Wellgro siyah aldım, 4 aydır kullanıyorum. Çok kaliteli ve sağlam tavsiye ederim. Bi de uygulamalarda bi tık daha pahalıydı o zamanlar kendi sitesinden neredeyse yarı fiyatına aldım
Begovicka Ebrulim123 ben aldim mcdden cok begendim, henuz bebis dogmadi da yani bence cok guzel simdilik 😂