ttazeannee Aynurrrrr Ben kiwi marka sipariş verdim trendyoldan kullananlar memnun kaliteli bir çanta çok araştırdım en sonunda buna karar verdim bir bakın isterseniz
Rumii96 Aynurrrrr hepsiburadadan aldım. Dimute shop mumya çantası. Bugün elime ulaştı bayıldım çok iyi bir seçim yapmışım. Çok bölmeli düzenli silinebilir kumaştan harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim
Mommys20 Kiwi coolbag henüz kullanmaya başlamadım ama kullanış ve malzeme konusunda baya kaliteli duruyor araştırmanızı öneririm 👍🏻
Aynurrrrr Ebrulim123 çok araştırdım mcd bag çok güzel kalıtelı duruyor benımde aklımda orası var ama fıyatları yükselmiş biraz
Begovicka Ebrulim123 ben aldim mcdden cok begendim, henuz bebis dogmadi da yani bence cok guzel simdilik 😂
Ebrulim123 Aynurrrrr evet fiyatları yüksek ama uzun süreli kullanım için düşünüyorum kuzenim başka bir model almıştı 2 ayda altından patlamis bide 400 lira para vermisti
asilinannesi_ Aynurrrrr myroka İnstagram adresi ben oradan aldım 11 tane gözü var hemde uygun isterseniz bir bakın