sasha bebeksu0 anladım canım ben daha erken saniyodum pardon, o zaman bu dileğini paylaş doktorla, yani denemek istediğini söyle, mutlaka dikkate alacaktir
Ervaa35 bebeksu0 senın yerinde olsam doktorumu değiştirirdim daha hiçbirşey belli değilken beni sezeryana yönlendiriyosa uğraşmak istemediğindendir heee hamileliğinde sorun olsa örnek veriyorum benim plesentam aşağıdaydı doktorum olmaz dedi plesenta önde bu şekilde normal doğum yapamayız kanaman çok olur dedi gerekçe sunmayıp böyle yapması benı o doktorda güvende hissettirmez
Ebrueren bebeksu0 neye göre yapamazsın diyor çatın mı dar bebek mi büyük bebekte sorun mu veya sende normal doğuma engel bişey mi var yoksa sana bakıp ay bu kadın beceremezmi diyor ?
bebeksu0 Ckcsimay çok teşekkür ederim doktorumun normal doğumda bana güvenmiyor oluşu benim inancımı kırıyor biraha kontrole gittiğimde yüzüne söylicem siz benim inancımı kırıyorsunuz diyr
Busra221 bebeksu0 devlet mi özel mi takiplisin . Nefret ediyorum sezeryan yanlısı tüm doktorlardan okadar fazlalarkiii . Senin yerinde olsam asla onu dinlemem korkulcak hiçbişey yok herşey o anlık. Asıl sezeryan süreci sonrası uzun sen diren başka doktorla görüş yada kendi doktorunu ikna et şaka gibi
bebeksu0 Busra221 bu haftaya kadar tek doktorla geldim şimdi baştan nası doktor bulurum bilmiyorum ben normal istediğimde hayır demiyor ama kendi fikrini bu şekilde söylediği için benim motivasyonumu düşürdü
prensesannesi__ bebeksu0 sakın kendine güvenın varsa sezeryana dönme istiyorsan normal doğumu benimde herşey yolundaydı ama Doktor’um sezeryan kolayına gelen bırı olduğu için benı korkuttu yapamazsın ilk gebelik dedı baktı böyle ikna edemiyor başka yolları denedi sonunda sezeryan oldum ama normal yapabilirdim yanı bende
acemianneinci bebeksu0 Bende çatı darlığı vardı doktorum sıkıntılı olabileceğini söyledi ama doğuramazsın demedi ve ben normal doğum yaptım çatı darlığım olmasına rağmen
acemianneinci bebeksu0 Sanmıyorum gittiğim doktor normal doğumu desteklediği için gitmiştim tavsiye üzerine
isum bebeksu0 Sezeryan yanlısı bir doktors böyle şeyler demesi çok normal, bende doktorumdan memnunum lakin her ihtimale karşı 2. Doktorumda kafamda duruyor, sonuçta ben ve çocuğum daha önemliyiz
Gamzecanpolat bebeksu0 Bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor arkadaşımın açılması gayet yeterliyken bebiş gelmemiş sezeryana almışlar mesela
bebeksu0 Gamzecanpolat canım zaten aksilik olursa sezaryen alınmasına bi tepki vermem ama daha hiç denemedende pat diye bıçak altına yatmak istemiyprum
isum bebeksu0 doğum daha da yaklaştığında size farklı şeyler söylerse, kafası büyük veya kilolu gibi, suyu azaldı gibi, o vakit hemen başka bir doktordan Görüş almaya bakın