Annebebek000 bence devlete gitmektense ben oraya o parayı vermeyi çok görmüyorum açıkçası 2 defa devlette muayene oldum geçen başlık açtım hatta kaçtım diye 😂😂 mahremiyetim açısından da ilgi açısından da ekipman açısından da tatmin ediyor beni devlette 5 dk bakıyorlar usg zaten o kadar eskiki çocuk bir karaltı olarak görülüyor 1 gün arayla muayene oldum devlet 328gr dedi bebeğe Sultan hanımda 378 gr 22 cm. Üstelik nerdeyse tüm iç organlarına kadar görüyorsun detaylı için gitmiştim ben örneğin muayene edip sorun yok özelde yaptırırsın ya da üniversitede diye göndermişlerdi dün sultan hanım muayene ederken kalbinde bir ekojen bölge olduğunu gördük Perinatoloji görsün kesinlikle deyip yönlendirdi tekrar devlete pazartesi gideceğim tekrar sıra almak için. Odada tek başınasınız ben henüz devlette tek muayene olamadım kesin odada bekleyen 3-4 kişi oluyor. Doktorların yaklaşımı bile yani farklı doğal olarak günlük gördükleri hasta miktarına bakınca. Bilmiyorum imkan yoksa elbette tercih edilebilir ama varsa bence değerlendirilmeli.