duygu26 Elifdddd benim de hareketi az bugün hatta ne maceralar yaşadım bı bilseniz karnım serteliyir arada kalbim sanki kalbim boynumda atıyor
Elifdddd duygu26 evet oluyor gğnde 3 kez falan anlamadım normal mi acaba yoksa sıkıntımı 🤦♀️daha cok var rendavumada
aminehumamoms Elifdddd kasılmalar o haftalarda benimde çoktu artık vücut kendini doğuma hazırlamaya başladıgı için demişti doktorum
Elifdddd duygu26 hareketleri iyi allaha şükür takip ediyorum devlete gidiyorum bi soruyu sorarsam diğerini unutuyorum veya cok yoğun oluyor kaynıyor araya cok teşekkür ederim rahatladım biraz
duygu26 Elifdddd rica ederim ne demek bende kan sulandırıcı iğne hao falan kullanıyorum kalbim ondan çarpıyor sanıyordum demekki normal sizde üzülmeyin
Beyzab95 Yagmurakyurek üzülme zaten makineler %100 doğru ölçmüyor asla ☺️ doktor normal gördüyse normaldir ☺️
reyhanh Yagmurakyurek tam haftasına Elifdddd ara ara toplanıyor bi yere sonra ben seviyorum orayı dağılıyor djksdk canını yakıyor insanın ama normal sanırım
LamiyaCetinkaya Yagmurakyurek Neye göre az olduğunu düşünüyorsunuz ki ? Her bebek aynı kiloda olmaz, benim diğer oğlumun da gelişimi böyleydi 3280 gram doğdu gayet de sağlıklı bir çocuk şuan. İnsanlar sanırım 4-5 kilo bebek doğurmak gerektiğini düşünüyor burda 😁
LamiyaCetinkaya Yagmurakyurek 100-200 gram için üzülmeye değmez o zaman, sorun olsa doktor anlar zaten ❤️🦋
Nevsevmom Yagmurakyurek alır bence daha benim ilk bebeğime 2 bucuk kilo anca dedi doğumdan önce doğumda 3150 kgdı tam tutmuyor yani çok kafana takma sağlıklı olsun yeter🥰
Yagmurakyurek LamiyaCetinkaya sağlıklı şükür ama bana az geldi nedense kilosu doktorda sıkıntı gözükmedi
duygu26 Yagmurakyurek niye az geliyor kilo kilo alsın doye günde iki iğne bir hap kullanıyorum elinizden fekeni yapın gerisi Allah’tan
duygu26 Yagmurakyurek günde bir bardak nesguikli süt içiyorum kilo aldırıyor diyorlar ben gelişim geriliği olduğu için bütün yolları deniyirim ama sizinde normal bence
Yagmurakyurek duygu26 bende herşeyi yiyorum ama bakalım belki bu aydan sonra çok kilo alır ocakta gene kilo postu acicam ocakta tekrar gidicem kilosu için