Denizs16 Delice_zeytin enfeksiyonu geçirdikten yaklaşık 5 ay sonra falan hamile kaldım planlı bi gebelikti istediğimde oldu yani enfeksiyon bir şeye engel değil her kadının başına gelebilecek bir durum
Delice_zeytin kumrucanim bende de yanmadan sonra böyle oldu demekki aynısı olmuş enfeksiyon sonrası mantar oldum demekki .
Delice_zeytin kumrucanim benim bilgim yok ki henüz çok erken olup olmadığımı anlamam için .. kanda bile çıkmaz bence
Bbk88 Bimiyendis benim de akintim vardı fitil verdi rahim tertemiz dedi mantar olsa enfeksyon görürdü dimi
Bimiyendis Bbk88 onu idrar testinde görmüyorlar direk vajinadan test almaları gerekiyor, hamilelikte çok yaşandığı için ona da pek ihtiyaç duymuyorlar
Senzinc Delice_zeytin of o cok kötü bişi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bnm yara olmuştu kasımakdan fitille geciyo ama snra yine tekrarladı bnde
Delice_zeytin Senzinc krem ne kullandın ? Benimde hala yara gibi . Araştırdım da aynı Sefa bitkisinin kürü varmış mantar için Saraçoğlu tavsiyesi . Deneyeceğim bakalım
Delice_zeytin Senzinc hamile değilim ki ya yani gebelik istiyorum bu ay çok sık ilişki oldu ondan olabilir mantar ya offff
Delice_zeytin Senzinc doktor da onu önerdi travazol bide . Zaten bu süreçte mümkün değil birliktelik . Sadece gebeliğe enfelvolur mu diye doktora sormayı unuttum
Delice_zeytin Mercimeek bildiğimiz elma sirkesi markette satılan ? Seyreltmeden. Mi ? Birde her kaşıntıda mı günde kaç defa yapabilirim onu teavazol faydasız bende suan
Mercimeek Delice_zeytin aşkım ben suyla karıştırdım yıkadım çık faydası olmadı bende peçeteyşe sürdüm 😂 evde üzüm sirkem vardı ama elma sirkesi daha iyi olur