Sila66 Seguemka çiğ köfte yiyebilirsin abartma ama sucuk canın çok çok çekiyorsa çok iyi kızarması gerek haricinde yiyemezsin
MelteM2cck Seguemka herseyin fazlası zarar misali dikkat ederek ye tabiki. Ben yiyorum. İlk hamileligimdede yedim 2.ye hamileyim yine yiyorum. Hergun yemiyorum tabiki ama önüme gelince ay yemem demiyorum yani
Merve1414 Seguemka çiy köfte sucuk kokoreç yedim evde kendim yaptım insan dayanamıyor bazen canı çok çekiyor
Yenianneperci35 Seguemka çiğ köfteyi evde kendim yapıyorum şu pratik olanlardan:) sucuk ise çok çok pişmiş tadımlık nefis köreltmelik yiyorum🙈
Denizs16 Seguemka etsiz çiğköfte yenebilir arada yiyorum can bizimki de ya😂 ama sucuk yemedim hatta pizza istiyor canım etli pizza yemeyi tercih ettim son 70 ondan sonra kokoreç ile yapacağım açılışı😂
Cikcik00 Seguemka yemek istiyosan bundan sonra kasaptan alman daha iyi markettekilerin içinde ne olduğu belli olmuyo iyi markalı olanı al yine marketten olacaksa birde tavuk sucuğu daha kötü olur
gamzecgr Seguemka etsiz çiğ köfte yemiştim bı kaç kere.Kasap sucuğu olursa iyi pişmiş arada onu da yiyorum.Doktorum daha ziyade market sucuğu tüketme demişti