emirasafMom neslim1995 sezeryan metini çok duydum aslında doğumu buhara da yapmaktan korkuyorum doğmaz sezeryan dersem hemen alırlar diye bu korkum 🙈
neslim1995 emirasafMom normal doğum yapan birçok kadın var bizde onlardan oluruz herhalde 😄 sancıyı biraz evde çekmek lazım hastaneye hemen gidince doğum uzuyor hemde sezaryen durumu daha çok artıyor
Gamzenur2525 Ben 10+6 buharaya gidiyorum suanlik Muhammet usta da kararsızım değişip değişmeme konusunda doktoru
Yusufeymenimm emirasafMom yaa bende 15. Haftada gittim koz dedi ama içinde bir şüphe vardı değişir mi falan diye başka doktora gittim 16 haftalıkken oda kıx dedi
emirasafMom Yusufeymenimm Hümeyra hanım kız dediyse tereddütte kalma benim kızımın ortası boşken bilmişti
naneliseker_ Yusufeymenimm valla bende birinden duydum ama yanlış bilgi olabilirmiş. 13 bin dedi burda birisi… Geçen dediğiniz hangi gündü?
Papatya07- naneliseker_ bir gün önce görüştüm 13900 dedi doğum paketi , fakat Prof girerse onun fiyatı değişiyormuş
Yusufeymenimm emirasafMom dimi ya alışverişe başladım korkuyorum sormadan erkek falan der mi diye 3 doktor kız dedi
melekmommm naneliseker_ estetik çok güzel yapmış valla doktorum hiç bişey belli değil. Muhammet usta da oldum sezeryan
melekmommm naneliseker_ benide korkuttular ama yok olmadı karnıma filan bastırmadılar alttan parmaklama olayı olmadı 😂
Hmyra25 Benim ilk doğum Hümeyra hanimaydi çok memnundum zaten tanıdığım bildiğim bir doktordu karına bastırma bende olmamıştı bende ondan çok korkmustum ama olmadı öyle bir şey inşallah ikinci içinde Erzurum a gelip Hümeyra hanımda olcam
naneliseker_ Hmyra25 teşekkürler. Icim rahatladı 🙃 Dikiş estetik miydi? Eli hafif diyorlar ama inşallah öyledir.