Uydurbisey Benim 22 hafta oldu günde 1 tane prilam alıyorum ona rağmen 2 kez de çıkarıyorum naalesef gecmedi
Ace01 karakayahavva00 11.haftaya girdim azalmaya başladı . Geceleri 2 adet prilam içiyorum yoksa yaşayamam . Prilam en azından benı hayata döndürdü
Nalia karakayahavva00 sabredin aynı şeyleri yaşadım 6 7 kilo verdim ama 14. 15. Haftalarda azalmaya başladı şuan 33. Haftadayım hala prilam içiyorum doğurana kadar da içicem sanırım
1burcU1 karakayahavva00 bende böyleydim çözümü prilam da buldum gece yatarken 2 tane içince gün boyu rahat oluyor ilk 4 ay kullandım
Yazmelegi_ karakayahavva00 ilaç kullanmıyor musunz eğer kullanmiyosan prilam tavsiye ederim doğuma kadar kullandım valla
ozgeerkan73 karakayahavva00 12+1 olduk 10. Haftada yoktu benim yeni yeni başladı, kahvaltı yaptım kustum simdide
Esra_4774 karakayahavva00 benim 17 haftada düzeldi 😓 prilam gece iki tane alıyordum 🙁 çok şükür geçti ama şimdi boğaz ağrısıyla öksürükle cebellesiyorum
karakayahavva00 Prilam var kullanıyorum ama etkisini göremedim ben gece değil de akşam içiyordum 1 tane. İki tane derken üst üste mi içiliyor.
Ozlem0007 karakayahavva00 bende 10+2 deyim yemegı gectım su bıle ıcemıyorum bır gunum sadece yarım elma birkac cubuk kraker yemekle gecıyor resmen. Ve kusmazsamda rahatlayamıyorum ama mıgdemde bısey olmadıgı ıcın bazen beyaz bazen sarı köpük kusuyorum cok zor yaaa