Merabalar 41 hafta iken nişan gordum bekliyorum regl sancısı benzer kramplar bel ağrısı sırt ağrısı var nişanim Çarşamba günü geldi kasılmalar oluyor ama hafif ve düzensiz hiç gitmedim henüz şuanda 41+3 yeni girdim yardimci olun lütfen

bu2315- 41+3 cok gec degil mi 😵‍💫 yani bence suni sanci ile dogumu baslatmalari gerekir en ivedi sekilde. Sonucta gununu dolduran bebek anne karninda yaslanmaya baslayabilme riski var. Doktorunuz ne diyor ?

bu2315- inanın bilgim yok 37+1 deyim bende ama belli ki doğum yakın bol bol sıcak duş öneriliyor bu durumlarda sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼

NovaVina_ bnmde 40+0 oldu sancı yok suni almkatan korkuyorum ama kendiside gelmiyor bilmiyorum ne yapmalıyım

2melkannsi ben suni sanci ile dogmusum 10 gun gec.

Aksi halde yaslanir demisler bebek. Neyse ki acilma olmus. Bence doktorunuzdan fikir alin riske atmayin 🥹

NovaVina_ ben saat 9 gbi hastaneye gideyim muayene olmak için devlet hastanesi olduğu için Drum var mı yok mu bilmiyorum bugün varsa muayene olurum

2melkannsi bence de bir gorunun en azindan planlama ve surec hakkinda konusursunuz. B planini da sorarsiniz sonrasinda doktorunuza. Saglikli haberler almaniz dileklerimle 🌸

2melkannsi ah kelin ilacı olsa kendi basina 🥲🥹🥹 ama tum guzellikler sizi bulsun. Kolaylikla tek avazda alin kucaginiza saglikla 🌸🧿

NovaVina_ amin inşallah Dr saliya kadar doğum olmazsa en geç salı günü gel dedi