Blueberry0 Rmysyldrmmm 36+0 en son 35 de gittim. 2737 gr demişti doktorum. Şuan kaç bilmiyorum hafta içi gidicez🥲Artık doğurmak istiyorum bir an evvel çünkü hareketlerim iyice kısıtlandı ve çok sıkıldım ağrılardan dolayı artık gece uyku bile uyuyamıyorum sabaha kadar 😩
esra34_ Rmysyldrmmm bende cok şükür kanama vs olmadı hep dikkatli daveanırdık afedersiniz belirli pozusyon belirli zamanda ve yavaşca 37+0 oldum için acılma başlasın doye biraz sıklaştırdım acıkcası yürüş evde yapılabilen spor vs de yapıyorum
Heidihat Rmysyldrmmm benimde 35+2haftaligim basur dışında arada kasılma rahimde ağrı baskı oluyor ama iyiyiz bı basur sıkıntı
Rmysyldrmmm Heidihat oda hamilelikte oluyormuş özellikle son zamanlarında benim olmadı allaha şükür inşallah sizinkide geçer bir an önce
smyhc 37+2 sabah kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek. İlk doğumum normaldi. Bunda da artık zorlamaya başladı vajinaya aşırı baskı oluyor sanki kemiklerim kırılıyor Cat cat .
smyhc 37+2 sabah kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek. İlk doğumum normaldi. Bunda da artık zorlamaya başladı vajinaya aşırı baskı oluyor sanki kemiklerim kırılıyor Cat cat .
Heidihat KsedaGG banada öyle diyorlar sene kaybedecek çocuk diye ama bnde sabirsizim Aralık ortası olsun istiyorum yoksa 40bulursa11ocakta felan olur
KsedaGG Heidihat evet bir de sürekli doğuracak gibi hissediyorum doğum korkusu da başladı 😅 en iyisi aralık 😁
Heidihat Rmysyldrmmm amin insallh ilkte çıktı o da tecrübesiz ebeler yüzünden boş yere ikinmaktan ilk doğumda başladı şimdide doktorumda öyle dedi son ayda olduğun için
Skarakas ocak2021 evet ocak 1 2 3 hangi tarih istersen olur dedi 😅🤭 ben 2024 lu olsun istiyorum ins kendi gelmeye kalkmazsa aniden. Siz??
ocak2021 Skarakas bana daha tarih verilmedi bakalım pazartesi günü verecekler . Tahminim devlette olacağı için 39u beklemezler ama hayırlısı 🥰