esra34_ esra34_ kanala girmişmi bebek acaba 4 gumdur bel ağrım cok vajınada ağrı bu sabah kahve rengi akıntı geldi genelde sol kasığıma vuruyor bel ağrısı ile
BUSRA-2121 Rmysyldrmmm esra34_ Ben dün gece tuvalet yüzünden hiç uyuyamadım diyebilirim Gerçekten hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık 🥹
hsizyl Rmysyldrmmm tansiyon 🤦🏻♀️ Allahtan bgun gittiğimde kilosu 2 hafta önden gdiyo dedi 3.100dü makine fazla çıkartıyo dedi normalde 2.900 dür dedi 1 hafta sonra hemen hemen 3kilo 100/200 gr doğmuş olur dedi
esra34_ Rmysyldrmmm evet kahverengi ağımtım geldi ama akşam ilişkiye girdim sabah geldi nişan mı rahim hasas oluyormuş o mu bilmiyorum 😔
Rmysyldrmmm esra34_ ben hamileliğiminnilk zamanlarınilişki sonrası kanama yaşadığım için şuana kadar 3 kere ilişki yaşayabildim korkuma yapamıyorum eşimde aynı şekilde birşey olucak diye korkuyor
Gayekaragoz KsedaGG uygulama 2 ocak gösteriyor ama inşallah öyle okur Aralık sonu olsun pek istemiyorum 😊
KsedaGG Gayekaragoz Gayekaragoz evet benim de 2 Ocak gösteriyor. Ama ocağa kadar nasıl sabredicez. Ben 20 Aralık gibi olsun istiyorum ya. Yıl kaybedecek ama dayanmak çok zor 🙃
Gayekaragoz KsedaGG ayy yok umarım Ocak olur bizimki 🤭 çatlak olmadı inşallah da olmaz. Cinsiyet nedir sizin
Heidihat KsedaGG banada öyle diyorlar sene kaybedecek çocuk diye ama bnde sabirsizim Aralık ortası olsun istiyorum yoksa 40bulursa11ocakta felan olur
Skarakas ocak2021 evet ocak 1 2 3 hangi tarih istersen olur dedi 😅🤭 ben 2024 lu olsun istiyorum ins kendi gelmeye kalkmazsa aniden. Siz??
Anonim07 Kızlar sizinde bebiş sağa yada sola toplanıyormu Hele gece yatarken nasıl yatacağımı şaşırdım 36+1 ☺️
Rmysyldrmmm Anonim07 benimki en başından beri hep solda çok çok badir sağda hissettim ama sağda bir toplanıyor semsert oluyor
esra34_ Rmysyldrmmm bende cok şükür kanama vs olmadı hep dikkatli daveanırdık afedersiniz belirli pozusyon belirli zamanda ve yavaşca 37+0 oldum için acılma başlasın doye biraz sıklaştırdım acıkcası yürüş evde yapılabilen spor vs de yapıyorum