GldenRzgarAkta Arnes evet kız için yaptık hep sonunda allahım yeter artık bitane kız vereyimde dünya nüfusu daha fazla çoğalmasın dedi verdi şükürler olsun. Gün sayıyoruz artık 17 günümüz kaldı abileri babası ve ben çok sabırsızız 😊
Annesininbalbocugu ulkukrts 24 de anne oldum iki hafta sonra nasipse oğluşum geliyor ve 25 anne olucam 🤗
gksuaks ulkukrts 27 yaşındayım ve 28 yaşıma girdikten kısacık bir süre sonra anne olacağım Allah nasip ederse🙏🏻🙏🏻
rabisylmzz ulkukrts ilk 17 yaşında anne oldum 2 ci de 20 şuan 3 de 23 olucam 🙈 çok erken diyebilirsiniz belki ama kişinin yapısıyla olgunluğuyla alakalı benim düşüncem çok. Şükür hiç zorlanmadm allah dağına göre kar verirmiş 🙏🏻
rabisylmzz EgeAysimaAras sağ sağlim kavuştursun rabbim 🙏🏻 bende 17 ilk ikinci 20 üçüncüde allah nasip ederse 23 de olucak 😇
EgeAysimaAras rabisylmzz saol canım sende sağlıklı alırsın inşallah kucağına♥️ Seninkilerin arasında 3 er yaş varmış bizde de 4 biz hem erken anne olmuşuz hemde kısa zamanda kocaman bi aile seninkinin cinsiyetleri ne 😉😁😘😍
rabisylmzz GldenRzgarAkta sanırım ilerideki halimi okudm rabbim size bağışlasın evlatlarınızı erken anne olmanın avantajları diyelim 🤗
GldenRzgarAkta rabisylmzz kesinlikle öyle oğlumla sevgili sanıyolar çarşısa avm de aslında çok güzel bi duygu 😍
Hulyarsln ulkukrts 21 yaşında anne oldum oğlum 12 yaşında şimdi 33 yaşında ikinci geliyor inşallah 🤲🧿
CansuCansu 24 yaşımda hamile kaldım suan 14haftalığım. Mayıs 6da doğum günüm 25 oluyorum doğum günümde doğurabilirim 🤣🤣😂
Fatmahamza 19 yaşında oğlu kucağıma aldım 21 yaşında kızımı 26 yaşında da ins bebişim olacak 5hafta 4gunluk hamileyim 😍😍
CooperBaby MrvBrlk Bir süre bebişlerimizin sorumluluguyla mesgul olacagız. Sonra kaldığımız yerden devam ama.👌🏾🤗🌺