Muhoensar 19 yasında anne oldum büyük kızım 10 küçük kızım 5 yasında 30 yasimda da oğluşum olacak inşallah yılbaşından sonra yı beklerse tabi yaramaz
EgeAysimaAras ulkukrts ilkim 17 ikinci 22 bu bebeğimi 25 yaşında kucağıma alacam inşallah kısa zamanda kocaman bi aile olduk 😊❤️😘
rabisylmzz EgeAysimaAras sağ sağlim kavuştursun rabbim 🙏🏻 bende 17 ilk ikinci 20 üçüncüde allah nasip ederse 23 de olucak 😇
CooperBaby Yaşları okuyunca şoke oldum ister istemez... İdeallerim hedeflerime ulaşmadan çocuk benim için hayaldi bile.. Hepsi olmasa da yarısından fazlasını gerçekleştirdim hayallerimin.. Bu da hayallerimin içindeydi, ve sonunda.... 30 Yaşındayım, 31 yaşında Anne olacağım kısmetse.. Darısı diğer çoçuk sahibi olmak isteyen hanımlarımızın başına.🙏🏾
GldenRzgarAkta 1 numara oğlum 17 de doğurdum 20 yaşında 2 numara oğlum 20 de doğurdum 17 yaşında 3 numara oğlum 24 de doğurdum 13 yaşında 4 numara oğlumu 33 te doğurdum 2 yaş 8 aylık 5 numara KIZIM 36 da doğurucam nasipse Ocak 2 de sezeryan olacak 🤣🤣 Şaka gibi ne çok doğurmuşum maşallah bana 🧿🧿🧿
Arnes GldenRzgarAkta maşaAllah Rabbim hayırlı evlat etsin hepsini hepimizin evlatlarını inşaAllah. Sizde mi kıza gidenlerdensiniz? Yanlış anlamayın genelde 2 oğlandan sonra hep kıza gidenler oluyorda o yüzden soruyorum ? 🤗😇
rabisylmzz GldenRzgarAkta sanırım ilerideki halimi okudm rabbim size bağışlasın evlatlarınızı erken anne olmanın avantajları diyelim 🤗
Arnes İlk bebeğimi 21 yaşımda aldım kucağıma. Şuan 38+4 2. bebeğimi alıcam kucağıma hayırlısıyla inşaAllah bugün yarın. 26 yaşındayım.🤗😇👩👦👦
GldenRzgarAkta Arnes evet kız için yaptık hep sonunda allahım yeter artık bitane kız vereyimde dünya nüfusu daha fazla çoğalmasın dedi verdi şükürler olsun. Gün sayıyoruz artık 17 günümüz kaldı abileri babası ve ben çok sabırsızız 😊