papatya-0 Merhaba hanımlar acaba bu ay zam geldi mi ya da ocakta mi gelicek bu aydan öğrenen var mı zamlı fiyat ne oldu ne bitti
Bircicekanne papatya-0 bn 29 unda sezeryan planlanıyor hastane 16.000 tl fiyat aldım doktorum dışarıdan bildiğim kadarıyla hastanenin doktoruysa 25 toplam ücret
papatya-0 GizemBeidokhti Bülent beye gidiyorum çok konuşkan gulen gülümseyen biri değil ama tatlı dilli sıcak biri 😅
papatya-0 Mervisimm07 bende Bülent beye gidiyorum çok konuşan gulen gülümseyen biri değil ama sıcak biri tatlı dilli
Mervisimm07 papatya-0 Ben ilk randevuma gittim memnunda kaldım gayet esprili güler yüzlü yaklaştı bize umarım öylede devam eder 8 inde yine randevumuz var hepimiz için hayırlı olur inşallah 🙏🏻
papatya-0 Nurca1 bugün tek gebelik 36.500 dediler içinde kontrol muayene filan yok ocakta fiyat degiscek onuda bilmiyoruz şuan ocakta ogrenebilirsiniz dediler sabitlemede yapmadilar malesef 🥲🥲
Dileksue Ocakta veya ay sonu zam olabilir diye sabitledik 25 bine garanti olsun nasıl olsa ödenecek diye cünkü ocak başında da doğabilir Aralık sonunda da
papatya-0 Nurca1 lohusa şerbeti kapı süsü vardı onu anladım odanın içine birşey yapıyorlar mı bilmiyorum 😅
Dileksue papatya-0 süsleme birşey yok onlarda ekstra organizasyon tutuluyor sadece kapı süsü dışarıdancanım oğlum canım kızım ama bize yenidoğan bütün testleri ve muayene de dahil olduğu bilgisi verilmişti 4 gün sonra ücretsiz kontrol oluyo
papatya-0 Dileksue hepsi farklı söylüyor galiba bende hiç bişi anlamadım bize de muayeneler ücretli dedi bebeklerin dogumdan sonra inşallah ocakta kesin birşey soylerler artık o zaman tekrar sorun dediler 😐
Dileksue papatya-0 arkadaşımda yeni doğum yaptı ilk yapılacak testleri ve 4 gün sonra ücretsiz muayene veriyorlar daha 1 hafta oldu
Dileksue papatya-0 ilk bir haftası ücretsiz sonra olan randevular ücretli belki onu anlayamadınız eskiden 28 boyunca bakılıyordu şimdi hastaneden cıkmadan yapılan bütün testler ve bir hafta içindeki kontrol ücretsiz