Ilba_34 Ankara-58 gitmiyor 😂 ağrılarımla başbaşayım bugün ilk defa nts girdim sancım filan çıkmadı herşey yolunda çok şükür hazırlıklarımı da yaptım bebiş için gün sayıyoruz 🥹
Tubabbbaa Ankara-58 Azer bülbülün dardayım ey aney aneyy şarkısını kendime armağan ediyorum 😄yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım (mide ağrısı yanması sık tuvalet halsizlik yorgunluk uykusuzluk )hariç iyiyiz
Ankara-58 Ilba_34 bende girdim cnm nts şükür sancı felam cikmadi tekrar 2 hafta sonra gidecem Kısmet olursa seni ne zaman tekrar kontrol çağırdı
Ahaa Moralim çok bozuk doktorum hastanesindeki bashekimle tartışıp emekli olmuş ne yapacağımı şaşırdım izmir Kemalpaşa yigitlerde oturuyorum herkz manisa yeni şehir hastanesine git çok güzel diyorlar
Egemoms1303 Ahaa yaa hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Görümcem orda doğum yaptı özel hastane gibi diyor🙃 ciddi anlamda hastane çok güzel kadın doğuma ziyarete gitmedim ama gayet temiz odalar 2 kişilikti gördüğüm, burda olsa veya yakın olsam kesin şehir hastanesi seçerdim 😌
Ilba_34 Ankara-58 aynen beni de 2 hafta sonra çağırdı 37 de her gelişte nts çekilecek dedi yürüyüş yapıyorum evde esneme hareketleri yapıyorum ama bebişin geneli sola konumlandığı için ağırlık oraya fazla bindiğinden sol vajina kısmım çok ağrı acı yapıyor maalesef birde 20. Haftada başladı benim ağrılar önce bel sonra kuyruk sokumu şimdi vajina kısmım yoruldum ağrı çekmekten 🤦🏻♀️😪
Yigit_Yagiz_Moms Kötüyüm valla 😒 kemik ağrıları, mide yanması, nefes darlığı, kabızlık, yorgunluk halsizlik, yataktan yuvarlana yuvarlana kalkma Son üç haftam kaldı iyice ağırlaştım
Ankara-58 Yigit_Yagiz_Moms bunların hepsi bende de var cnm bide anı tansiyon inip çıkması var bunlara ek olarak
Yigit_Yagiz_Moms Ankara-58 geçmiş olsun size de. Son haftalar gerçekten çok zor geçiyor. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bir an evvel hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🤲