Ronaaa Kızlar sağ kaburgam çok ağrıyor nefes alamıyorum 8 aylık hamileyim acile gitmeli miyim herhangi bir mudahele yapılır mı yoksa normal mi ? 🥺
TugcEsila Ronaaa bence cok normal 😁 bende 7aylk hamileyim dediginiz gibi ozellikle sag kaburgamda agri oluyor batiyor bazen doktoruma sordugmda bana ileriki zamanlarda aylarda hafifler bebek asagi dogru inecegi icin biraz daha rahatlarsn demisti yani bebegin durusundan sanirim
Minnosunannesi_2 Ronaaa bnde çok yaşıyorum özellikle yediye girdigimden beri yedinci ay bitmek üzere hala aynı ama normalmiş sanırım bebek büyüdüğü için
Kajdhdh Ronaaa çok normal emin olun benimde ilk hamileliğimde oğlumun kafasi hep yukardaydi kaburgalarim ağriyordu artik son aylarda gayet normal karşilaniyor
Ronaaa TugcEsila nefes aldıkça batıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorym sağ boslugum kaburgam fenaa 🥲
TugcEsila Ronaaa valla öyle evet cok agridigi zaman kucuk bi yastkla kaburgamn altina koyup uzaniyorm biraz iyi geliyor
Ronaaa Minnosunannesi_2 ben ilk kez bugün yaşadım yaklasik iki saattir ama aşırı şiddetli şuan dayanilmaz bir ağrı sancı var kaburgamda nefes aldirtmiyor sizinde sürekli şiddetli mi acaba
Minnosunannesi_2 Ronaaa sürekli diyemem ama günde en az iki üç kere oluyor bazen şiddetli bazen hafif oluyor ama eğer dayanilamayack gibiyse bı doktora görünmenizde fayda var en azından içiniz rahat olur
Nurr29 Kuzum bende de olmuştu 7. Ayımda hangi doktora gittiysem bişey yapmadılar gönderdiler doktorum sadece sıcak havlu koy sürekli dedi ondan sonra kendime gelmiştim bide senin haftan kaç bilmiyorum ama bana bi bardak nane limon iç dedi oda iyi geldi
Nurr29 Ronaaa ay ben ölüyorum sanmıştım gece dönemiyorum edemiyorum sabah kalktım nefes alırken batıyor gülerken batıyor çok zordu 🥺
Ronaaa umaydurununannesi 3 hafta mi ben 2 saattir dayanamıyorum ağlıyorum 3 hafta sürerse ne yaparım 🥺
pamugumm_ Ronaaa ya bende 28 haftalıgım sol taraf kaburgam cok batıyor bana nefes alamıyorum uzanınca ama bebeğin hareketlerini aşagıda hissediyorum anlayamadım yani
umaydurununannesi Ronaaa sankı cıgerlerıme cıkıyo gıbı oluyo cocuk sonra agrı baslıyo gece mıdem yanıyo dıye bıraz dık uyuyorum bu sefer kaburga agrısından uyuyamıyorum
AleynaResul Ronaaa o kadar normalki aynı aydayız bebek artık kaburgalara batacak kadar büyüdüğü için oluyomuş endişelenme doğurana kadar allah bize sabır versin 🥲
Ronaaa AleynaResul gerçekten Allah sabır versin başından beri çok zorluk çektim hemen bitsin istiyorum 🥺🙏🏻
16mom- Ronaaa Ronaaa benimde aynı durum oluyor pilates yapmanı öneririm iyi geliyor hafif esneme hareketleri yap
slnsbrby Ronaaa cok normal canim dogurana kadar devam edecek uzgunum;( hafif geriye egimli otur veya uzan biraz elinle masaj yap konus bebisle belki ceker ayagini veya poposunu 🤣 benimki asla cekmiyo gerci orasi ayri 🤣