Annesimelegi Nisanurr sanırm 2 yas bitmeye yakın olur öyle hissediyorum ama nasip belki Rabb'im bekletir 😊 Kızımı 7 ay bekledik hemen olmadi
HaticeCosgun NimetSa nasıl hissediyosun Canım mesela ? Bende çok heyecanlıyım daha çok küçük 8 haftalık ama merak ettim belirli belirtileri var mı ?
NimetSa HaticeCosgun ne bilim canım insanın içine doğuyor ama zaten belirtiler herkeste aynı olmuyor mesela ben çok rahat geçirdim bulantım kusmam falan olmadı kızda şöyle olur dedikleri bişey yaşamadım erkekte olur dedikleri ne varsa yaşadım işte tatlı ye erkek olur eksi ye kız olur başta hep tatlı yedim eksi görünce ağlıyordum şimdi oturup limon yiyorum 😂😂 rüyamda hep kız bebek gördüm tersi olur diyorlar inanışlar çok ama tutmuyor bence bakalım yarın öğrenicem inşallah doktora gidip benim ki Sadece his ☺️☺️ Yada oğlum olsun istediğimden de kaynaklanıyor olabilir sağlıkla gelsinler de ☺️
HaticeCosgun NimetSa hayırlı evlat olsun sağlıkla doğsunlar inşallah bebişlerimiz🥰 benim 4 yaşında kızım var inşallah bu da erkek olur öyle istiyoruz ama tabi ki başta sağlıklı olması önemli olan ❤️ Yarın öğrenince yaz burda merak ettim bende .
Anacsevgidolumelek NimetSa ayy bana da bildirin sonucu merak ettim :) bende erkek hissediyorum nedense yaa ben kiz erkek ayirt etmem ama kendi kendime konusurken farkinda olmadan oglusum diyorum sonra bulantim gec basladi mesela idrarim hep acik ve parlak ruyamda kiz gordum ama benim.bebegim degilmis gibi gibi bir suru sey iste bizde kocam erkekcidir ben de cinsiyet ayrimi yapmam Allahin gucune gider diye her seyden once saglikla gelsinler bebislerimiz ama merak ettim senin bebisi :))
Anacsevgidolumelek Cin takvimine gore kiz diyor rus takvimine gore erkek nijerya talvimine gore tavsan japon takvimine gore kuş ingiliz takvimine gore kuzu 😂 bosverin kizlar yaa saglikla gelsin yavrucaklar he bu arada türk takvimine göre sıpa olacakmis balli bir sipa :))