Popmum Nasibveannesi çok bilmiyorum ama eşinizin doğum tarihi sizin doğum tarihiniz yeterli oluyor. Kadından belli bir yıl erkekten belli bir yıl atlayarak hangi tarihte hangi cinsiyete hamile kaldığınızı buluyor. Hatta ileriki yıllarda da ay ay tarih tarih ne cinsiyette olacağını söylüyor.
Pelinizm Nasibveannesi Benim erkek yazıyordu kızım olacak 🙈🤗🌸 Tutmayan kişi çoğunlukta..Bence çin takviminde ne çıkıyorsa tersi olması daha garanti öyle bakın sizde 🤗
Mellek Nasibveannesi Çin takviminde eğer Mart'tan sonraki aylarda doğduysan 1 yas ekliyorsun eğer Mart'tan önceki aylarsa 1 eksiltiyorsun bide öyle bakın bende netten ögrendim
Nisanurr Annesimelegi kaza kurşunu oldu valla 😁 ikiz gibi büyüyecek abisiyle hem avantaj hem dezavantaj sanırım sende dusunuyosun senin büyüğü kaç yaşında canım
Annesimelegi Nisanurr ilk zamanlar zor olsada sonrası güzel olacaktır bence canm 😍 Evet bende düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum 16 aylık kızım 2.5 3 yaş olsun istiorum araları ya bakalim hayırlısı inşaAllah 😍🤗
Nisanurr Annesimelegi evet canım ya ilk zamanlar zorlanacam tâbi ☺ senin bebiş büyük maşallah Rabbim bağışlasın istersen 2 yaş sendromunu bi atlat ☺
Annesimelegi Nisanurr sanırm 2 yas bitmeye yakın olur öyle hissediyorum ama nasip belki Rabb'im bekletir 😊 Kızımı 7 ay bekledik hemen olmadi
duygumehmet34 7-8 haffalık ultrason resmiine bakın 😌 ama yan duruyor olması lazım bebeğin😍 eğer çıkıntı omurgasına dik ise cinsiyeti erkek, paralel ise kız 😍 bilimsel açıklaması bile var😍 Nub teorisi diye geçiyor yabancı forumlarda da birçok kişi bu teoriye göre cinsiyetin tuttuğunu söylüyor 😌 ben de ve birçok arkadaşımda tuttu bu teori🙏🏻🌸