_aysee_98 İkiz gebelik yaşayanlar bebekleri ne Zaman gördünüz ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz
gamzecgr _aysee_98 5+2 de keseleri görmüştük 6+2 de kalp atışlarını duymuştuk doğal yolla oldu bizim de sürprizdi baya çift yumurta ikizi
Elifttk _aysee_98 6+6 da ıkısınınde kese ve kalp atışını duymuştum suan 20 haftalık cıft yumurta ıkızlerı
mineoksuz11 Biz 7 haftalıklardı kalp atışlarını duyduk ikisininde diğer kontrole gittiğimizde maalesef birinin gelişimi durmuştu 🥺 doğal yolla oldukları için olabilecek bi durum dedi iki doktor kontrol etti o zaman emin olmak için
_aysee_98 gamzecgr bizim de doğal yolla 5+6 da bebek ve kalp atışı göremedik henüz çok küçğk dedi inşalah haftaya 6+6 da görür ve duyarız
_aysee_98 gamzecgr 5 +2 de bebekleri gördünüz mü sadece kese mi benjm keselerin biri 6+5 biri 6+4 e uyumlu ama bomboş
Eminesahin1 _aysee_98 daha erken ama 5. Haftada benimde tek kese vardı 7. Haftada gidin garanti olsun
gamzecgr _aysee_98 evet daha erken 8.haftaya kadar yolu var ama tabi inşallah haftaya görürsünüz Bı an önce daha bı rahatlarsiniz
_aysee_98 Mehlika26 inşallah birinci gebeliğimde kalp atışını duyamadım bebeğimin hiç onun için çok korkuyorum şimdi de duysmayacakmışım gibi geliyor
_aysee_98 Eminesahin1 aslında niyetim 7. Haftada gitmekti ama duramadım gittim İki kese görünce bi şok oldum inşallah kalp atışlarını da duyarız
Mehlika26 _aysee_98 ya ben de ilk kimyasal gebelik yaşadım bunda çubuk test de çift görünce bu da mı kimyasal acaba dedim hatta ultrasona bile pek gitmek istemedim göremem diye ama çok şükür duyduk da gördük te.
Eminesahin1 _aysee_98 duyarsınız hiç stres yapmayın bende dayanamadım 5. Haftada gittim ama kalp atışı yoktu tek kese vardı hiç ikiz beklemiyordum ama kalp atışını duymaya gidince ikiz olduğunu öğrendik biraz daha sabredin
gamzecgr _aysee_98 sadece keseleri gördük sonradan kalp atışlarını ve bebekleri gördük ama normal biri daha geç döllenmiş yüksek ihtimalle bizim bebeklerin de arasında 5 gün vardı eğer daha erken gitsek birini göremezmisiz