Melisa_mrt5 Esra_4774 inşallah ondandır çünkü ilk gebelik eşimin canlı hücresi yok denecek kadar azdı ve bize asla bebeğiniz olmaz denmişti ama rabbim nasip etti onu da kaybetme korkum var dualarınızı bekliyorum
Selinselinselin Melisa_mrt5 8. Haftaya girmişti gelişme yok bebek yok. Kürtaj sonrası yüne sordum küçük mü diye hiç bişey yoktu dedi
Melisa_mrt5 Selinselinselin rabbm tekrardan nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkese gerçekten zor bir durum Allah bidaha yaşatmasın 😞
Selinselinselin Melisa_mrt5 amin kimsenin kucagını boş koymasın. İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Yaşım 35 bilmiyorum 2.bebek Hayırlısı nasip 🥹
Demetgd Melisa_mrt5 Burdan fiyat bilgisi vermek ne kadar doğru bilmiyorum hastaneye şehre hatta aylık değişen şeyler bunlar o yüzden siz kendi şehrinizde ogrenmeniz daha doğru olur ama inşallah gerek de kalmaz🤲🏻
Htckrlp @Melisa_mrt5 16 cm iken kese ne yollar saç görüldü bende ne bebek yaklaşık 4 gün sonra gittiğimde hem bebek hem kalp atışı duyuldu darısı size olsun inşallah .
Melisa_mrt5 Htckrlp o yüzden bebeği ve kalbi görmemiş olabilirmiyiz acaba düşünmekten kafayı yiycem de kendime bi umut arıyorum
Htckrlp @Melisa_mrt5 evet tabi sata göre 7+4 tür ama döllenmeye göre belki 6 haftalık ancadır boş umut vermek istemem ama böyle bir olasılıkta tabi ki var . Kese boyutunuz 16 cm yolk sac varmış umut var bence .