HelloooMomy edaozkyyy Doğru diyorsun hayatım. Kadına detaylı sorup başlayalım. Bizde her gün gönderelim testlerimizi
HelloooMomy edaozkyyy Bugs Bunny gibi elimde havuçla eşimin karşısına geçip “Naber Cınımmm” der dururum artık hsjsahsjshsksjsj
edaozkyyy HelloooMomy Yaa aşkımm inşallah birlikte veririz o güzel haberi birbirimize 🥹🥲😍♥️ Bitanem başım çok ağrıyor ilaçta içemiyorum ne olur ne olmaz diye eşim dışarda dedim gelirken test alda yapayım içim rahatlasın öyle alayım ilacı 🫠😅
edaozkyyy HelloooMomy Aşkım yaptım bir şey çıkmadı ya çöpe attım bende 🙄 o yüzden ilaç alıcam çok hastalandım bir anda boğazlarım falan şişti
Umutluol HelloooMomy innovita ben de aldım ilk defa bu ay denedim bakalım Ve daha önce de laboquick kullanıyordum ama ben nedense innovitayı daha çok beğendim gibi
HelloooMomy Umutluol yaaaa öyle mi. Bende innovita aldım. İlk bunu denemek istedim yaa diğerleri gebelik testi gibi sanki çok hassas değiller dgibi geldi. Ama bu tutmazsa eğer bende diğer testi denerim diyorum. İnşallah gerek kalmaz 🥲
HelloooMomy edaozkyyy canımm bana gondersene bakayım ama 5 gün kaldı cikardı bence yaa 😔 sen yine iki gün sonra tekrar dene belki geç döllenme falanda olabilir ama sanki olmayacak seninde bu ay 😔
edaozkyyy HelloooMomy Aşkım bilmiyorum kafam çok karıştı bir hafta daha beklicem olmadı sonra tekrar yapıcam test https://mutluresim.com/image/nWA64z
Flamingo_1411 HelloooMomy Laboquick ovülasyon testini yoğun tavsiyeler üzerine kullandım testler halkında kötü bir yorum yapamam ama ovülasyon testleri de büyük bir stres unsuru şehir dışına çıktığımda bile yanımda taşıyordum dışarıda olsam bile saatim geldi stresi ile lavabo arıyordum sokak sokak hiçbir zaman koyu çizgiyi göremedim bu da her seferinde büyük üzüntüydü en sonunda eşimle konuşup herşeyi bırakmaya karar verdik adet takip eden uygulamaları sildim testleri attım kafayı rahatlattım hatta stresi atmak için tatile bile çıktım dönüşte hamile olduğumu öğrendim
HelloooMomy Flamingo_1411 yaaaa 🥲 Stres aslında çok kötü etkiliyor. Ve eğer istiyorsak maalesef ister istemez stres oluyoruz. Bende stres olurum gibime geliyor. Kürtaj oldum ve ondan sonra çok fazla istemeye başladım 🥲 İnşallah stres olmadan yaparım ve herşey yolunda gider 🙏🏻 Dua edin bize ❤️
Flamingo_1411 HelloooMomy duam tüm evlat isteyenlerle 🙏gerçekten zor biliyorum ama ne kadar kafanı dağıtıp kendini strese sokmazsan o kadar daha rahat oluyor herşey ,böyle bir süreçten geçmiş biri olarak şimdi oğlumla 5.ayımızdayız sizde bize dua edin sağlıkla gelelim dünyaya ❤️