edaozkyyy HelloooMomy Aşkım şimdi baktım satıcının açıklamasına adetten bir gün sonra başlayın diyor bizde öyle yaparız artık 😅
HelloooMomy edaozkyyy biz Instagram’daki kadına mı soralım askim? Yoksa satıcının verdiği numaradan mı sorsak? Sanıyorum klavuzun altında bir numara olmuyormuş ona soruyormus kadinlar. Tredyol yorumlarindab öyle okudum🤭
HelloooMomy edaozkyyy aşkım yok ben satın aldığım yere yazdım trendyoldan. Yazmışlar ki aç ya da tok karna farketmez sadece testi yapmadan önce iki saat boyunca sini alımını kesmeniz lazım. Sonra iki saatin sonunda testi yapın yazmışlar. ❤️ Bir de sabah ilk idrarla olmaması gerekiyormuş
HelloooMomy aşkım yumurtlama gördükten sonra çatlama için havuc yememiz gerekiyormuş ahsjshsjsh bunu da yeni ogrendim hsjdhsjsh edaozkyyy
HilalimM63 HelloooMomy adetten hemen sonrakı gun baslamkstım testlerre.. sıraladım cunkı bazen erken yumrtlama olduguda oluyr .. ben her defasında 12. Gunde yumurtlarkn bundefa 14. De yumutlamstm drnk geldı
HelloooMomy HilalimM63 yani hergun gönderdiniz önce ki testlerle birlikte. Tamam cok teşekkür ediyorum bilgiler için 😍
HelloooMomy HilalimM63 16 da çatlama oldu değil mi canım? Peki değerlendirdiğimiz gün yumurtlama mi yoksa çatlama mi? Ben hem yumurtlama hem çatlama gününü değerlendiririm diyorum ama bilemedim
HelloooMomy rapuz yorumunuz için teşekkür ediyoruz 😍 Şimdilik İnnovita sipariş verdik 🥲 Eğer olmazsa bir sonra ki ay onu deneriz ama inşallah gerek kalmaz 🥰
HilalimM63 HelloooMomy rıca canm inş hayırlı haberlerını alıroz.. bana degerlendr dedıhı hunlerı degerlendrmstım 29 haftalıgz sımdık darısı basına imş 💗🌸💕😘
edaozkyyy HelloooMomy Ay evet aşkım bunları bende okudum saat aralıkları da vermiş o saatlerde yapın diye. Ay hayırlısıyla regli olayım bitsinde başlayayım benim biraz uzun sürüyor regli askım lekelenmeyle birlikte 1 hafta 10 günü falan buluyor maalesef ki
edaozkyyy HelloooMomy Aşkım her alan hep instagramda ki kadına sormuş hatta öne çıkan hikayelerinde gösteriyor kadın bence biz en iyisi bir de kadına soralım bebeğim net olması için
HelloooMomy HilalimM63 ayyyy teşekkür ederim canımmm🥰 Ne güzel dua ettinnn🥲❤️ Sende sağlıkla al insalah bebegini kucağına ❤️
HelloooMomy edaozkyyy Ayyy ne kadar çok oluyorsun sen öyle 🥲 Aşkım yaaa inşallah hiç adet olmadan müjdeyi verirsin bizeee ❤️ Senin için hala bir umut var aslında. Test yap testlerin gelince 😍
HelloooMomy edaozkyyy Doğru diyorsun hayatım. Kadına detaylı sorup başlayalım. Bizde her gün gönderelim testlerimizi
HelloooMomy edaozkyyy Bugs Bunny gibi elimde havuçla eşimin karşısına geçip “Naber Cınımmm” der dururum artık hsjsahsjshsksjsj
edaozkyyy HelloooMomy Yaa aşkımm inşallah birlikte veririz o güzel haberi birbirimize 🥹🥲😍♥️ Bitanem başım çok ağrıyor ilaçta içemiyorum ne olur ne olmaz diye eşim dışarda dedim gelirken test alda yapayım içim rahatlasın öyle alayım ilacı 🫠😅