Elifsu25 Aygun197 ben adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı adetim 2 gün gecikince kan verdim değerim 8118 di doktorla görüş sağlayamadım etrafımdaki herkes çok yüksek ikiz olabilir diyor sizce öyle midir
Liyamm1 Aygun197 beta ile ikiz olup olmadigini hiç bilemeyiz doktorum da soledi benimki baya yüksek idi ve kuzenimde ikiz oldugu için biraz korkmustum açikcasi ama ikiz gebelik yok 🙏🏻
Aygun197 Elifsu25 olabilir canım ben transfer oldum 10 gün de kan verdim 352 çıkdı 3 gün sonra yine verdim 1157 çıkdı ultrasyonda ikiz çıkdı)
B__28 İnşallah olur Allah hayırlısını nasip etsin şimdiden Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin pazartesi kese görmek için gitcez inşallah 😊
CBE13 Aygun197 hayırlı olsun arkadaşım,kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba,bende sizin gibiyim 5 haftalık olarak gittiğimde bir kese büyük diğeri de küçüktü normal mi acaba,büyüyorlar ama kalp atışlarını ne zaman duyarım acaba,
Elifsu25 B__28 evet giriyor adet olacağım zaman hep sağ kasığıma girerdi hamileyim yine sağ kasığımda hissediyorum hafif sancıları
B__28 Elifsu25 Devamlı değilde oturulen kalkaren yaada biraz ayakta dursam ara ara giriyor normal deniliyo hem ama işte insan bi kere kayıp verince artık korkuyo herşeyden
Elifsu25 B__28 evet hafif ve ara ara yerleştiği için öyle ağrı oluyormuş canım benim de ilk hamileliğim hormonlardan sanırım benimde aklıma bin türlü şey geliyor siz de kayıp vermişsiniz ama stres yapmayalım ki güzel geçsin💖
B__28 Elifsu25 İnşallah sağlıklı bir şekilde kesesini ve kalp atışınıda duyarım inşallah pazartesi 🥹🥰 senin ki ne kadarlık
Aygun197 CBE13 çox sağolun evet bende kese değilde bebek biri büyük biri biraz küçük 6 hafta 2 günlük gittim içkinin kalbimi hemen duydum biraz daha inceledi 2 cinin kalbini de duydum çok şükür 2 bebek 5 hafta 6 günlükmüş biri küçük oluyor)