prensinannesi2024 Kızlar cumartesi günü 34 hafta olacam yılbaşında saat 1w den sonra doğmasını istiyorum yılbaşında cumartesi günü 37 haftalık olucam fikri olan varmı normal doğumda doktorlar tahmini gün veriyorlarmi yarın kontrolüm var
Nazmiyexx prensinannesi2024 bende 36 +4 normal düşünüyorum doktorum yılbaşına yatış yaparım istersen dedi tam tarih veremıyolar
Hnd_01 prensinannesi2024 benimde uygulamaya gire 27 Aralık gözüküyor doğumum.40 hafta dolunca mi uygulama son tarihi veriyor kizlar.normalde 41-42 haftada da doğuranlar oluyor ya.uygulama en son kaç haftayı baz alıyor
prensinannesi2024 Ziynetdefne16 normal valla doktorum doğum pozisyona almış dedi vijinalin üstüde sis kafası var sanırım vijinalim sis kenarları filan
prensinannesi2024 Nazmiyexx bende çok istiyorum yılbaşında ama bide 3 buçuk yaşında oğlum var suyun gelmeden nasıl yatış yapacak cnm
prensinannesi2024 bebeksu0 orasını bende bilmiyorum canım eskisinden hareketleride azaldı ayaklarıyla canımı yaktığını hissediyorum ama teknik sevinme yok gevşer ya uyanınca öle bi dayıyor ayağını acitiyor
Nazmiyexx prensinannesi2024 40 haftasını doldurmuş oluyo heralde suni sancı falan mı ne vercek inşallah gerek kalmazda doğum olur
prensinannesi2024 Hnd_01 bilmiyorum uygulamadan baktım tahmini doğum tarihi hesaplama diye 20 ocak gösteriyor benimde
solin2162 Hnd_01 bende bunu merak ediyorum gerçi hoş benimki erken gelecek gibi ama bi umut 40 ı geçer de yılbaşını görür müyüz diye düşünüyorum
Falancahanim prensinannesi2024 Ben 36. Haftamdayım şuan uygulamaya göre 4 Ocak gösteriyor ama bebeğim ne zaman gelirse o zaman olacak inşallah yeter ki sağlıkla doğsun.. anne karnında bi gün bi gündür
Hnd_01 solin2162 bnmde erken doğacak gibi.ama gerçekten çok merak ettim.sanirim 40 haftayı baz alıyor.bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim 🥰❤️
Falancahanim prensinannesi2024 Merhaba :) normal doğum yapacaksanız doktor gün vermez benim bildiğim suyunuz sancınız açılmanıza göre doğum şekillenir.. sırf yılbaşında doğsun dşye de 37. Haftada suni sancı almak istemeniz bilemiyorum.. çocuk daha küçük olmaz mı ? Tabii sizin kararınız yine de .. sağlıkla alın kucağınıza
prensinannesi2024 Falancahanim bende boşuna suni sancı almam ama ne biliyim doktorlar tahmini doğum tarihi veriyorlar ya o yüzden dedim
Falancahanim prensinannesi2024 Ultrason direk veriyor bizim tahmini doğum tarihimizi. o günden 15 gün önce veya 15 gün sonrası olabilirmiş