Gayekaragoz 37+3 yorgunluk hali var bende bu hafta akşamları biraz kestiriyorum gece de uyuyamıyorum 😄
Zehraumut Meltemmms öyle deyip uyuyunca hiç gelmiyor ya valla bakalım yarın 10.30 da randevum var benim doktor ne dicek merak ediyorum
Mermicek-annesi Zehraumut ahhh ahhh kuzum tam oldu dedim gene gitti sancılar kasılmalar bel ağrıları yarında benim randevum var bakalım ne diyecek
Zehraumut Mermicek-annesi ayyy o kötü oluyor ya ben ağrılara uyandım valla suni isticem çok beklemek istemiyorum dicem
Zehraumut Mermicek-annesi ayy şaka gibi ne sancı çıktı ne açıklık bebek de 10 günde sadece 60 gram almış 3010 kilo hareketsiz çok dedi odffff
Mermicek-annesi Zehraumut canım kahve içiyor musun bilmem ama ben kahve içmediğim zaman düzgün oynamıyor kahve içiyorum doktora gitmeden önce birde biraz çikolata yiyorum sonrası zaten çoşuyor
Zehraumut BUSRA-2121 kanalda olmadığı için suni veremem dedi şuanlık pazartesi birdaha nst alınacak hareketi çok az dedi o yüzden de acil sezeryana alınabilirim pazartesi şaka gibi Şuan hiç iyi değilim
BUSRA-2121 Zehraumut stres yapmayın her türlü ihtimale hazır olun bebekte strese girer yoksa en sağlıklısı en hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼
Mermicek-annesi Zehraumut hayırlısı neyse olsun canım sıkma canını sen stres yapma yaparsan daha etki yapar
Zehraumut Mermicek-annesi çikolata yedim meyve suyu içtim tok gittim zaten 2 kez nst bu şekilde girdim son dakka azıcık oynadı o kadar
Zehraumut Mermicek-annesi canım sıkıldı korkuyorum sezeryandan suni sancı içinde bakalım pazartesi belli olacak
Mermicek-annesi Zehraumut anlıyorum canım seni hakkımızda hayırlısı artık bakalım yarın benim ne olacak
BUSRA-2121 Mermicek-annesi benim doktorum çatı muayenesi yapmadı hiç söz etmedi gerek mi görmedi acaba bende korktuğum için sormuyorum o an yapılır diye 😞
BUSRA-2121 Mermicek-annesi bende yarın gidiyorum nst ye bakalım ne olacak dün gece çok ağrılıydı 😞 bugün çok halsizim uyuyamadığım için
Mermicek-annesi BUSRA-2121 her doktorun planlaması farklı oluyor o yüzden normal doğum istenenlerde 38 de bakılıyor