Zehraumut Mermicek-annesi yok kız nerde valla bende post açmıştım 😂😂😂 ağrılarım var düzenli olarak 15 dakka ve 20 dakka arası iyice şiddetlenecek gibi 10.30 dam beri böyle ara ara çekiyorum bakalım
Zehraumut Mermicek-annesi inşallah ağrılar sıklaşmaya başladı ama sadeve bel bölgemde aşırı şiddetli yaa
Zehraumut Mermicek-annesi ayy yok kuz ben 22.30 dam beri öyleyim hala öyleyim sıklaşsa gidicem 10 dakkaya düşse felan
Birannis 37+6 dan selam gece çok minik minik te olsa adet sancısı gibi sızlamalar hissettim karnımın alt kısmında yalancı sancı bu mu oluyor kızlar
Mermicek-annesi Zehraumut valla canım ben bir haftadır sancı çekiyorum ama sonuç yok hala ağrılarımın sıklaşmasını bekliyorum 🙏
Zehraumut Mermicek-annesi bende 38+4 bu gecede gelmezse yarın kontrolüm var benim 10.30 da hem alttan muayene hem nst vs var yarın doktorumdan yatış isticem suni sancı ile özel takipliyim yapacak birşey yok doğurmak istiyorum artık
Mermicek-annesi Zehraumut canım bende özel takipliyim C.tesi benim görüş günü bakalım ben birazdaha bekliyorum bakalım eşim de aynı fikirde söyleyelim doktora başlatsın artık doğumu diyor 😀😀
BUSRA-2121 Mermicek-annesi bende cumartesi nst ye gircem tam 38 haftalık 🥲 ama artık ağrılarım çok herşeyi de yapıyorum. Kırka kadar giderse naparım bilmiyorum bütün kolaylaştıracak şeyleri de yapıyorum😭
Zehraumut BUSRA-2121 burda biri Maltana için demişti ben bugün ananaslı maltanayı aldım üstüne birde 2 saat yürüyüş yaptım birde üstüne nar suyu içtim ananas yedim bakalım 20 dakka da bir ağrım bar Şuan 38+4 üm