ozgeyenigul Zehraumut ay ben bacak açık şekilde yerde çok duramıyorum ya :( hadi dualarım seninle ben doğuramıyorum hâlâ sen doğur 🤣
Aysimamom37 Zehraumut Bacakları aça aça yerleri sildim ertesi gün suyum geldi diyeni çok okudum burda bazılarıda herşeyi denesede olmuyor biraz kendileri isteyince geliyorlar heralde inşllah su gibi dogumunuz olsun saglıcakla gelsin🙏🏻♥️
Zehraumut Aysimamom37 evet ben ilk oğlumda da nişanım gelince yürüyüş yapmıştım merdiven indim çıktım sıcak duş aldım bende canım sıkıldıkça halıları gırgırlıyorum bacak açarak aşırı aşağı baskı var sancılar oluyor Şuan da hıçkırık tuttu 😂😂😂 amin inşallah cümlemizin kuzum hepimiz bir avazda kurtulalım ❤️
Zehraumut ozgeyenigul yok koz ben normalde de kaynar suyla yıkanırım yazın ılık kışın kaynar su 😂😂 bu sıpamın geleceği yok sanırım ağrı belimden vuruyor sadece kasığıma düzensiz geliyor
Zehraumut BUSRA-2121 allahımmm aminnnn inşallah nerde bir doğursak valla artık benim oğlan kıpır kıpır valla
ozgeyenigul Benim karnım hâlâ yukarıda hiç kanala girme belirtisi yok, belim sırtım ağrıyor gibi ama bugün biraz yoruldum ondandır diye düşünüyorum..
BUSRA-2121 ozgeyenigul kasığınıza aşırı baskı ve tuvalet ihtiyacı daha fazla arttı mı bide ben bacaklarımı asla kapatamıyorum artık ne uyuken ne otururken 🥲
ozgeyenigul BUSRA-2121 daha sık tuvalete çıkıyorum evet ama bacaklarımı kapatma gibi bir sorunum yok..
BUSRA-2121 ozgeyenigul gerçi doğum esnasında bile girebiliyormuş kanala o bi doğum belirtisi değil diyorlar
ozgeyenigul BUSRA-2121 işte bi sancım gelse bence de girer kanala.. ama 2 haftadır 1cm açılmam var sadece yarın tam 40 hafta oluyor. bebek kanalda değil bu durumda suni de işe yaramaz diyor doktor.
BUSRA-2121 ozgeyenigul yaaa o kötüymüş işte inşallah sancınız gelir suniye bile gerek kalmadan hızlıca doğurursunuz 🙏🏼 bende 38+6 oldum benim de endişem bebeğin gelişimi ilerde bi anda sezeryana döner diye korkuyorum büyük diye 😞 hepimiz stresliyiz Allah yardımcımız olsun