Ylzkrkmz Magnet aldığım sayfa: lilien_tasarim (kapı süsü-çikolata da mevcut) Çikolata ve kolonya için renkliiiatolye (Mabel çikolata kullanıyorlar) Kapı süsü iklimeylul_tasarım ( Yeni doğan setleri-magnet vs. De yapıyor diğer sayfalara göre fiyatı uygun gelmişti) Hediyelik anahtarlık düşünürseniz bistasarim :) Ben bu sayfalardan aldım memnun kaldım belki fikir olur ☺️
rabiaozcans 2bebislianne merhaba, ben daha sonrasında dekoratif olarak kullanabileceğim bir şey tasarladım ışıklı ahşap pano şeklinde yaptırdım. hastane kapısına asılabiliyor ve pille çalışıyor. çok memnun kaldım. görselini bırakıyorum. hediyelik düşünmüyorum. ikramlık olarak ise çikolata yaptıracağım direkt melodi’nin fabrikasından.
Sinifcianne34 Mineartcc çok lezzetli değil ama yenmeyecek kadar kötü de değil. Bunu düşünerek az söyledim zaten 50 tane hastaneye gelenler için yeter dedim
kvsr22 2bebislianne instagramda dökmeçikolata adlı sayfaya yeni çikolata yaptırdım.Kapıda ödemesi var ,hemen de gönderdiler.Kolonya şişesi de yapıyorlar
hsrtt_ 2bebislianne Çikolatayı: instagram üzerinden bidoluetiket sayfasına yaptırdım hem tasarımları güzel hem tadı. Kolonyamı yerel bir kolonyacıdan istediğim koku ve şişeyi seçerek yaptırdım izmitte yaşayanlar hikmet kolonyoları bakabilirler. Hastane çıkışını İnstagramda nakış sepeti sayfasından aldım çok güzel geldi. Hediyeleriklerim ise ayıcık mum mika kap içerisinde onuda dolap uygulamasında lavendelcollectiona yaptırdım.İnstagram sayfalarıda var. Kapı süsünü ise Trendyoldan aldım boyadım süsledim aşırı süslü olanları sevmediğim için bu şekilde tercih ettim🌸
Deryam35 2bebislianne Kapı süsünü ve takı yaptığımı instagramda makrome_esra sayfasından yaptırdım. Bayan çok güvenilir ve her aşamada size fotoğraf atıp içinize sinmeyen bir yer var mı diye soruyor. Hediyelik olarak ta Magnet ve ayıcıklı mum instagramdan elflazer sayfasından yaptırdım. İlk başta güvenilir gelmemişti ama daha sonra satıcıya şüpheleri mi söyleyince gayet te ilgilendi ve fiyat olarak diğer sayfalara göre daha uygun. Çikolata ve kolonyalı etiket bastırarak kendim tasarladım. Fotoğraf koymayı bilmiyorum bilseydim fotoğraflarını koyardım
Cagla_17 Çikolata da Çikolata deposu instagram sayfasından yaptırdım tadı cok güzel önce arkadaşımda denemiştim beğenince bende yaptırdım. Aynı şekilde kendim grafik tasarımcıyım, tasarımı ben yaptım onlar bastı direk. https://mutluresim.com/image/nEiRxx https://mutluresim.com/image/nEiimX https://mutluresim.com/image/nEipnr
Eyvz Ben Tekirdağdan Fukara organizasyondan yaptırdım. Daha gelmedi . Daha önce nikah hediyeligimi yaptırdım çok memnunum . İnternetten bakabilirsiniz
Atlasmom01 Mineartcc kutum evde vardı, çikolata 1 kilosu (160 tane vardı) 250 lira,bademler 50 lira,etiket 40 lira falandı,jüt ip 20 liray,cipso 50 lira,isim ve yıldız süsü 75 lira. 485 lira tutmuş.
Edihac Aybarssmom_ yasemin süs evi var Instagram da ben daha yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım memnun olduklarını söyledi bende ordan yaptiracam
Sumeyyesm 2bebislianne kapı süsünü semmertasarimatolyesine yaptırıyorum henüz gelmedi ama modeller güzel fiyat çok gibi geldi başta kendim yapayım dedim aman sağdan soldan malzemeleri al topla aynı fiyata geliyordu neredeyse. Çikolatayı renkliatolye den yaptırdım güzel ama kalitesine göre gereksiz pahalı