Eceeee Aydinlar01 nörodol benim kullanmışlıpım var canım hemşireyim bende de var panik atak konuşalım yardımcı olurum inşallah
Selenge Selektra kullanıyorum psikolojik problemler yaşıyorum çünkü. Ayrıca pasiflora verdi doktor. Ancak çalıştığım için başladım ve yeniden bıraktım. Sürekli uykum var, çok yorgun hissediyorum kendimi. İlacın etkisi ve gebelik beni mahvetti. Ne yapacağımı bilmiyorum. 😓😞
cennetzeynep Selenge ben ilac kullanmadim hic ama 13 hafyalik hamileyim kendimi cok kötü hissedoyorum korkularim var cok fazla ölüm korkusu gibi 5 yasindaki kizima kim bakacak vs kalbim carpiyo ellerim titriyor
Skrnshn834 Eceeee normalde bana Efexor iyi gelirdi ama hamilelikte gelmedi maalesef psikiyatristim çok dedi kullanabilirsin diye ama kadın doğumcum lustrale geç rahatça emzir dedi ben de o yğzden lustrale geçtim
Eceeee Skrnshn834 evet bende emziriyorum selectra kullanıyorum emzirirken daha güvenli iyi olmuş bence
Sevdalmira Skrnshn834 bende 1 aydır 25 mg kullanıyorum çok iyi gelmedi yarın kontrole gidicem bakalım
Eceeee Skrnshn834 en az 3hafta geçmesi lazım biliyosun etki etmesi için ilk başlarda olabilir bence bekle biraz bunun türevi başka bişey vericek çünkü
Sevdalmira Eceeee Doğumdan önce bıraktınız mı ilacı ben bugün gittim 50 mg çıkardı doktorum dozunu selectra kullanıyorum