birLinaannesi Pamuk Bursa-Yıldırım Doruk Mutlu bey 🙏🏻 11 bin doğum ücreti 610 muayene ücreti 17+5 haftamızdayız🥰
Baby_hurma aminehumamoms saglık olsun sosyal medya kullanmış olsaydınız haberleşirdik güzel olurdu 🥹 İnşallah birgun tasınırsınız kımbılır Kac senelik evlisin
Baby_hurma aminehumamoms bir bucuk senelik evliyim 2022 de mayısta evlendim :) Zaman su misalli geçiyor 🥹
Ebrudeniz41 Clkimren 1000 tl olması lazım eşim ödediği için tam net bilmiyorum ama 1000 di diye biliyorum nst 150 tl
2_erkekannesi_ Reyhan-v 400 muane ucreti evet cok memnunum son 30 günüm kaldi devamli gidiyorum Hakki bey doktorum 🌸
Reyhan-v 2_erkekannesi_ merhaba Esma hanım tutumu davranışını muaneye esnasında oldu bittiyse filan getiriyor mu genel bi bilgi verirseniz bana çok iyi olur yeterince ilgili mi vs vs
2_erkekannesi Rabia__q Allah korusun canım hiç olumsuz düşünme olumlu düşün olumlu şeyler olsun kaçıncı haftadasin
Hilaalc Pamuk Çeşme Medicanaya gidiyorum 1000 kusur muayene ücreti semra2598 Benim göbeğim çok hızlı büyüdü şimdi bile 25. Haftayım sanki 30 lardamışım gibi bende neden bukadar hızlı büyüdü diye sorguladım hep ama bünyeden bünyeye değişiyor takma
2_erkekannesi Rabia__q Özcan bey çok çok iyi benim ilk doğumum da ondaydi ikincide de onu tercih ettim
Aynur_41 Pamuk ah bende kocaelideyim muayene için Sakarya beyhekim hastanesıne sevilay Bozkurt’a gidiyorum inş doğumumda burda olacak