Ebrudeniz41 Clkimren 1000 tl olması lazım eşim ödediği için tam net bilmiyorum ama 1000 di diye biliyorum nst 150 tl
Baby_hurma aminehumamoms amin canım🌸🙂 İntagramdan ekleyelım senin içinde uygun olursa ordanda konusuruz :)) Benımkıde erkek😊
aminehumamoms Baby_hurma olurdu tabi ama ben instgram kullanmıyorum ki🥹 siz bigadamı oturuyorsunuz ben çanda oturuyorum 😊
Cnuryasar arasa30 ben doktorumdan da hastanemden de çok memnunum doktorum seylan tapan analık hakkıyla 765 ödedim hep doğum paketi aldım suan doğuma kadar bir ücret ödemicem
User22 Neslika evet Ocak başı ve ortası zam gelicekmiş ama 35 haftada fiyat sabitleme yapıyolr benim haftaya 35. Haftam sabitlicez bakalım 1 haftayla bu yılın fiyatından yararlanabilcm bi değişim olmadıysa
Aysll33 Melikekar123 bnde 3 defa gittim ayrıntılı için gitmek istiyorum ama bakmıyor sanrm Hikmet bey bu konuda kararsız kaldım
Byzlnz MutluAnne04 onu ilk defa duydum asiye hanım derya hanım ve murvet hanım bide kendi doktorumu biliyorum
Gul_sedef Maveraa megapark Hastanesi’nde Semih yancar var çok iyi bir doktor tavsiye ederim ama megapark hastanesi yıkıldığı için markasi Hastanesi’nde çalışıyor şuan tüm hamileliğim boyunca ona muayene olduğum dogumumu da Semih bey yaptırdı çok memnun kaldım
Baby_hurma aminehumamoms aah ben burda oturuyorsunuz diye düşündüm Sizde bende bigaya gelin geldim diyince 🥹 Evet bigada oturuyorum Sosyal medya kullanmıyorsunuz ozaman zannımca
aminehumamoms Baby_hurma çanda yaşıyorum ben 🥹Hiç sevmiyorum burayı bigaya taşınmayı çok istedim ama eşimin işi burda ☹️ İnstgram kullanmıyorum evlendikten sonra kapattım
Baby_hurma aminehumamoms saglık olsun sosyal medya kullanmış olsaydınız haberleşirdik güzel olurdu 🥹 İnşallah birgun tasınırsınız kımbılır Kac senelik evlisin