Enkaratas Pamuk Pamuk Merhaba, Ben İstanbul Beylikdüzü Medilife a gidiyorum. Başka oraya giden varsa imstagramdan bana.yazabilir : enkaratas
Rabiacyrn17 Elanur070717 bende hümeyra hanıma gidiyorum çok memnunum ablam iki doğumunu da onda yaptı arkadaşım da onda yaptı bende o yüzden onu tercih ettim güleryüzlü tatlı bi doktor
Klcrn Kilaflarinmucizesi özel sağlık sigortası nasıl yaptınız acaba bende bahçelievler safaya gidiyorum yaptırmak istiyorum her hastane olmuyor galiba dimi
melek65 SimgeAkyildiz1805 merhaba doğum nasıl acaba bi bilginiz varmı 38 haftalığım bende kontrollere gidiyorum
Heyaslily Ckcsimay merhaba ben varım 🙋🏼♀️😅 muayenene gidiyorum doğumu da orda olmayı düşünüyorum inşallah :)
Ckcsimay Heyaslily bende orayı düşünüyorum hastane çok güzel temiz doğumhaneler ebeler fln çok iyiymiş hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :) kaç haftalıksınız
mcrukiye @yagiz27 Ya bende oraya gitmeyi düşünüyorum memnunmusunuz peki nasıl doğumu falan biraz endişelerim var ☺️ güzel mi yada hani doktorlari hemşireleri falan nasil
yagiz27 mcrukiye Ben ilk dogumumu adana da yaptım şehir hastahanesinde çok memnun kaldım doktorlar ilgiliydi Bu ikinci gebeligim hastahanede yeni açıldı zaten pek kalabalık ta olmuyor doktorumuz ilgili hemşireler de öyle. Ben memnunum açıkçası
Yenianne17 Maydogdu34 evet öyle gerçekten şimdi nst de ücretli olmuş 200 TL tekrar zam gelmez umarım diye dua ediyorum
Byzlnz Elfnur çok iyi kadın ya naif kibar anlayışlı bilgili felan salı günü tekrar gideceğim kontrole 39+0 oldum
Canan-_16 matmazellayy kesinlikle mükemmel bir hastane oğlum orda küvezde kaldı 28 gün ilgilenir hijyenleri süper
Heyaslily Ckcsimay bir tek ikimiz varız sanırım 🥲yeni temiz bir hastane evet odaları ise iki kişilikmiş tek kişilik olsa ne iyi olurdu :) 17. Haftam bitmek üzere sizin