Yasemin_bilgili AdaKaranfili spiral taktırcaktım onda dikkat etmen gerekiyormuş kayma ihtimali varmış
Eylemsiii Yasemin_bilgili kişiden kişiye değişir o canm ya korkma taktır bence ben spiralle korundum oğlum 3 yaşına girince gidip çıkardım 2 ay sonra da hamile kaldım doğumdan sonra taktırıcam yine
Hopefulmom Yasemin_bilgili doktorum spiral için ekstra dikkat etmene gerek yok kayarsa kayar zaten dedi ama spiral+kondom etkili olabilir
Eylull-28 Yasemin_bilgili 2018 de ilk doğumumdan 40 gün sonra spiral taktırdım. Çocuk ıstedıgım zaman çıkartırdım hemen aynı ay hamıle kaldım şu an 27 haftalık. Benim ıcın çok rahattı
Elanur070717 Yasemin_bilgili ben oğlum 40 günlükken sprial takıldım 2 buçuk yaşında çıkardım eşim bir sene korundu 3 buçuk yaşında oğlum şuna 3 aylık hamileyim
Aselkus myangelson hangi markayi kullandiniz bende 1 hafta sonra dogum yapicam şimdiden korkuyurum hemen arkasina olur falan
Ebrueren Yasemin_bilgili 3 aylık iğne yaptırdım ben 3 ay öncede doğum yaptım 40 ım çıkınca iğne oldum
anapanda12 Yasemin_bilgili SPİRAL 3. Kez taktırdım yumurtlama günlerimi hesaplayıp özellikle yoğun akıntı olan günlerimde extra olarak geri çekilme ile korumayı çiftliyorum
Gamzeramo Yasemin_bilgili esim korunuyodu normalde ve korunduğu sure boyunca hic hamile kalmadim he tabi saglk ocagi vermisti 1 aylık bi kez yırtık cikmis farketmedk o zamanda hamile kalmamıştım korunmayi birakinca kaldm hamile
MinikkCivcivim Yasemin_bilgili ben 2 dogumumdan so ra da spiral taktirdim lakin ikincisinde tutmamisti spiral kadr guvenebilecegim bir yontem yok malesf ve suan 3.yu bekliyorum bundan sobrada hangi yontemle en kuvvetli takiliyorsa spiral taktiricam😁😁