Damlabekdemir bende bide pcos var zaten doktora gidip ilaç kullandıktan sonra gebe kalabiliyorum o yüzden rahatım 😂
Doğumdan Sonra Nasıl Korundunuz
- Düzenlendi
Yasemin_bilgili valla bacım 1.5 senedir deniyoruz. Bence korunmasakta olurmuş bundan sonrası icin 😅 bakalim zamanne gösterecek 😅
Ecem95 bu hap nasıl kullanıyor acaba
Yasemin_bilgili kondomla korunuyorduk 14 aylık kızım var 2. Hamileyim 21 haftalık ☺️
myangelson geri çekilme bi yöntem değil canım doktorlar bunu korunma olarak görmüyolar bide sıkıntın varmış çok dikkatli ol
Yasemin_bilgili bebiş bizi çok zorladı 4-5 ay zaten ilişki hiç olmadı doğal korunma yöntemi 😂😂😂 sonra eşim korundu geri çekilme ile.Eşin kabiliyeti önemli ama bu konuda yoksa kaza bebişler olur 😀
Yasemin_bilgili 1 buçuk sene kadar geri çekilme yoluyla korunduk. Daha sonrada spiral taktırdım bence en rahatı o gibi.
Yasemin_bilgili korunamadık….😂
Yasemin_bilgili 3 aylık iğne vuruldum şu an 1 doz. + geri çekilme
Eylemsiii merhaba özelde mi taktirdiniz ucret ne kadar oluyor ?
Yasemin_bilgili ay bizde geri çekilme ile korunduğumuz sanıyorduk suan 33 haftalık hamileyim ben doğum dan hemen sonra spral taktıracağım bu sefer
mydeno13 geri çekilme + prezervatif düşünüyorum
Yasemin_bilgili daha doğuramadım ama implant taktıracağım kesin
Yasemin_bilgili ben spiral ile korundum 7 sene. Çıkarttım 2.ye hamileyim. Çok memnundum doğumdan sonra yine spirali düşünüyorum
35aysegul bende hamile kalmadan önce hap kullanıyordum çocuk düşündüğümüz için bıraktım ve hamile kaldım gerçekten etkiliydi hiçbir problem yaşamadım. Kısmetse 10 gün sonra doğum yapacağım ama hap mı yoksa farklı bi korunma yöntemi mi olacak hiçbir fikrim yok doktoruma danışacağım hap biraz kilo aldırmıştı bir de hep unutmadan içmek gerekiyor işte hepsinin ayrı bi zorluğu var sanırım 🤔
PapatyaAsk ben hamilelikten önce kullanıyordum yasmin diye bir hap eczaneden alıyordum baya etkili. Her gün aynı saatte içmek gerekiyor günde 1 defa
Spiral mi deri altı implant mı yoksa hap mı çok kararsızım hangisi daha iyi olacak doktoruma danışacağım
Yasemin_bilgili bu doğum yapalım da bacım 😂
Yasemin_bilgili 4 yaş 2 aylık oğlum var doğumdan beri prezervatif ile korunduk daha yeni korunmayı bıraktık ve hamileyim 🙊
Hopefulmom regl basladığı gün baslıyorsunuz hiç kesmeden hamile kalmak istemediğiniz sürece içiyorsunuz.
Ama ben lohusa kanaması sonrasında 7 aydır hiç regl olmadım 40 kontrolümde yazdığı gibi doktorum basladım