Purposeless aa çok şaşırdım.Benim ayrıntılım gerçi 2 sene önce 250tl idi,şimdi zamlanmıştır.Necmettin beyle birlikte baktı 40-45 dk. Üstüne de bana baktı 15-20 dk. Açılmam ve hunileşmem olduğunu o farketti.Sayesinde hemen araştırmada servet beye serklaj oldum yoksa 21 haftalık doğum yapacaktım o zaman 2018 temmuzdu.
Şimdi de arkadaşım gidiyor yeni gebe 4 aylık,çok memnun.
Doktor işi kişiye göre değişiyor işte.
Enzar beyi de ben sevmem, asla bir daha gitmeyeceğim bir doktor.10 gün gecikmem varken ve hiç öyle bir şeyim yokken yani gecikme normalde yaşamazken, sırf kan testim negatif çıktı diye “ sen gebe değilsin,sökülememişsin bi de vaktimi alıyorsun.Sana adet söktürücü yazıyorum” dedi ve kapıyı gösterdi. İlacı almadım. Gecikmem 18. Gün oldu yani 1 hafta daha geçti.Test yaptım evde gene, silik 2. Çizgi. Sonra hasan çetin’e gittim, geç döllenme olmuş şöyle böyle bir sürü şey anlattı.
Şuan oğlum 20 aylık. Ya içseydim söktürücüyü?
Şu Çanakkale’de inanın gitmediğim kadın doğum ve çocuk doktoru yok. Kendim riskli gebeydim, 18 hafta evde yattım.
Muhakkak doktor değişimi oluyor,bir karar vermeden önce 3-5 kişiye danışmak gerekiyor dediğiniz gibi.