Yes_mom0 TSH: referans aralığı 0,66-3,4 değer 4,26 FSH: değer 5,88 LH: 3,89 ESTRADİOL:23,07 PROLAKTİN :12,01 DEGERLERİM NASİL VEYA Bİ SIKINTI VARMİDİR SİZCE LÜTFEN YARDIM EDİN 🥺
Anneoluyorumm00 Yes_mom0 bak canım benim Ekim’de böyle çıktı Kasım’da hamile olduğumu öğrendim https://mutluresim.com/image/nEbkcq Senin sadece TSH biraz yüksek çıkmış oda düzelir inşallah
-NurseMom- Eğer hamilelik düşünüyorsanız; Tsh yüksek ilaç kullanmalısınız. Estradiol değerinizde biraz düşük. Hamilelik için en az 30 ve üzeri olmalı normalde.
Anneoluyorumm00 Yes_mom0 değerlerin bence normal her ay hormonlardan dolayı değişe biliyor ama tabiki eniyi yorumu dokturun soyliycek
Anneoluyorumm00 Semrat TSH mi diyorsun orda var biraz ama çok yüksek değil bence en iyisini doktoru söyler zaten
Semrat Canım troid için mutlaka ilaç kullanman lazım yumurtlamyi engelliyor adet geciktyr norml bir zamanda olsa bu değer çok yüksek değil hamilelik dusunmesen ilaç bile vermezler ama hamilelik düşündüğün için önce hamile.kalmak için sonrda bebegnin sağlığı için 2.5 ve altında olmalı
Semrat Anneoluyorumm00 evet canım tsh çok uzun yıllardır tsh hastasym ilk hamillgmdde ikinci hamilelgmdde yasadm aslnda o değere dahiliye normal diyor ama hamile kalmak istyrsan ve hamileysen 2.5 ve altı olmalı diyorlar tabi en doğru yorumu doktoru yapar yine
Busuyil Anneoluyorumm00 merhaba benim de ESTRADİOL sonucum 21di doktor bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişti ama pek de güvenemiyorum gittiğim doktorlara, yükseltmek için ne kullanılmalı biliyor musunuz, ya da bilen var mı acaba
Anneoluyorumm00 Busuyil bencede değerin iyi sadece biraz düşük benimde 30 du kan verdiğim ay o ay hamile kaldım ben o dönem yeşil çay tükettim adet döneminde sonrasında hiç içmedim bak internette de bunlar yenilmeli diyor… brokoli, soya, yeşil yapraklı sebzeler, bakliyat yeşil çay ve susam, gibi ürünler, o ay yeşil mercimekte yemiştim diye hatırlıyorum
Anneoluyorumm00 Semrat anladım canım ben öyle olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim beni duzeltgin için geçmiş olsun canım
Semrat Anneoluyorumm00 sende çok sağol canım teşekkür ederim 😊 düşer biran önce inslh benimde ilaç kullanıyorum bakalım 😬 ovulasyon testi aldım tekrardan bu ay ovulasyonla deniycem 😁
Anneoluyorumm00 Semrat en iyisini yapmışsın canım bende geçen bende Ekim’de ovlasyon başladım Kasım’da hamile olduğumu öğrendim inşALLAH darsi senin başına 🤲 inşallah değerler de biran önce düzelir 😊