Pembeebulutt Sinifcianne34 Hayırlı olsun inşallah ay bizde vallahi bende 40 geçti inşallah artık uykusuz kalayım istiyorum 🤲😍❤️
Busra-2001 Pembeebulutt teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin herkese kolaylık versin evet bu haftalarda cok oluyormus agrilar dikkat edilmesi gerekmiş
Boncukk123 Pembeebulutt stres bitiriyor insanı duam sıkıntılı zamanlarımızın tamamen bitmesi canım 🤲🏻
Pembeebulutt Boncukk123 bende hiç yoktu artık var bugün kontrol oldum 3 cm açıklığımız var ama sancım çok etkili değil gibi
Eyvz 32 hafta gebelik . Bel ağrısı korkular üstüne de grip olan ben . Üstüne tuz biber kimsenin ihtiyacın var mı diye aradığı yok
Emine_cbc01 Kubra-233 gebelikte kanaminin hiç biri normal değil Allah korusun bi acile git istersen arkadasim
Boncukk123 Kubra-233 yarın hemen doktora görün canım üç gün önce aynısı oldu hemen progestan fitil başladı doktor lekeleri önemse daha cok yeni haftan
nisanne 22den selamlar bende korkular başladı şimdiden birde ilk gebeliğim şimdiden böyleyse son haftalar nasıl olur bilmiyorum çok korkuyorum doğumdan
Pembeebulutt nisanne Hayır çok erken böyle korku yapacağınız bir süreç değil sonuçta her kadın yaşıyor ve doğum doğal birşey 🧸
nisanne Pembeebulutt öyle düşünmeye çalışıyorum bir yandan da iğneden bile korkan bi insanım nasıl olcak bilmiyorum Allah’ım yardım etsin
umay_merve07 Kubra-233 takipte kal Allah korusun düşük yapıyor da olabilirsin sancın var mı yada yerleşme kanamasıdır
MelteM2cck Pembeebulutt ne uyku kaldı ne bisey uykusuzluktan ölüyorum yaa 2.hamilelik daha zorlayıcıymıs bunu çok iyi anladım. Başından beri zorluyor