Boncukk123 Pembeebulutt stres bitiriyor insanı duam sıkıntılı zamanlarımızın tamamen bitmesi canım 🤲🏻
Busra-2001 Pembeebulutt cumartesi 37 olucam sezeryan olucak 15 günüm var daha ama kötüyüm sanci yatırmıyor belim cok agriyo
Kubra-233 Merhaba 7+2 haftalık hamileyim afedersiniz az önce lavaboda peçeteme pembemsi leke geldi sizce bu normal mi korkmalımıyım
Pembeebulutt Kubra-233 Kubra-233 Korkman gerekmiyor ama bu konularda doktor veya asistan ile iletişime geçmekte fayda var bende de 9 haftada kahve leke olmuştu Protestan kullandım 1 ay
Elfanne Kubra-233 Bi Git görün istersen canım özellikle karın ağrısı eşlik ederse biraz daha hizlandirabilirsin gidişini
Emine_cbc01 Kubra-233 gebelikte kanaminin hiç biri normal değil Allah korusun bi acile git istersen arkadasim
Pembeebulutt Busra-2001 Hayırlı olsun inşallah Allah kucağa almayı nasip etsin bel ağrısı adet ağrısı çok oluyormuş
Sinifcianne34 38+2’deyim. Cuma doğum yapıcam bi terslik olmazsa. Uyuyamıyorum haftalardır. Bebeğimden dolayı uyumayacağım günlere geçmeyi bekliyorum 😅
Pembeebulutt Sinifcianne34 Hayırlı olsun inşallah ay bizde vallahi bende 40 geçti inşallah artık uykusuz kalayım istiyorum 🤲😍❤️
Busra-2001 Pembeebulutt teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin herkese kolaylık versin evet bu haftalarda cok oluyormus agrilar dikkat edilmesi gerekmiş