Bitazeanne Merhaba, devlet hastanesinde Serkan beye giden olumlu olumsuz deneyimi olan var mı? Bir de eşleri örn. Kalp dinlemede içeri alıyorlarmı bilgi verirseniz sevinirim.
1ayzaannesi Cemresahin canım 2. Gebeliğimde bunda da yine Hasan Çetine gidiyorum. İlk kızımı da 9 ay o takip etti, doğumumu onda yapmıştım. Şimdi 2. Kızıma hamileyim yine Hasan beye gidiyorum. Çanakkalenin en iyisidir. Üzerine doktor tanımam 🙏🏽
Derinmom 1ayzaannesi canım merhaba ben de Hasan Çetine gitmeyi planlıyorum. dogum ücretleri hakkında konustunuz mu ? muayene ücreti ne kadar ? bir kaç yorumda okudum ilgisiz bir doktor mesaj attık cevap vermiyor vs diye öyle mi ? tavsiye eder misin ?
ElifKarata Aysenc bi kac kez gitmiştim bulent beye eşimi de kabul etmişti. Zaten özel muayene olduğu için alıyor.
Sevil17 Aysenc bende bülent beyin hastasıyım 36. Haftam bitti. Evet babayı da alıyor. Hatta eşim gelemediğinde soruyor
ElifKarata Cemresahin devlet hastanesinde ben nurcihan hanıma gidiyorum çok memnunum gayet güler yüzlü ilgili 32.haftamdaym.
1ayzaannesi Derinmom şimdi gördüm kusura bakmaa kuzum 😔 benim 2. Gebeliğim param olmasa kredi çeker yine Hasan çetine giderim o derece memnunum kuzum. Ocak ayı itibari ile muayene ücreti 850 tl. Doğum ücreti de ocak ayından önce 18.000 di ama o da değişti muhtemelen henüz bilgim yok yine de. Cevap vermeme durumuna gelince tabi doktor bey direkt bakamıyor telefonlara yanındaki ebe hemşire hafize abla bakıyor telefonlara. Benim genel olarak ulaşamadığım olmamıştır ama. 🙏🏽
Derinmom 1ayzaannesi yaaa ne demek canım ne kusuru 🤍 Çok teşekkür ederim ben de gidip konusacagım bi. asla kendime uygun doktor bulamadım. yaser beye gittim biga royal hastanesindekine. ondan da memnun kaldım hasan çetini de çok övdüler çok ikilemdeyim suan