Kader2024 33 haftadada olanlar güzel anneler hazırlıklar nasıl gidiyor neler yaptınız? Temizlik , hastane çantası hastane odası için vs vs
11-02- Kader2024 32. Haftadayım hastane çantası valiz herşey hazır evimi sürekli temizlediğim için bi temizlik yapmayacağım
Elaerol Kader2024 bu gece 33+2 olucaz kaynanamgilde kalıyorum o yüzden temizlik yemek vs derdim yok şuan için sadece bebisin kıyafetleri hazır beşiği doğuma yakın alcaz hastane çantası içinde 35-36. Haftaları bekliyorum bakalım
Ilba_34 Kader2024 34 haftalığız 30. Haftamdan önce yaptım cam perde dip köşe temizlik geçen hafta da çantamı hazırladım şuan iyiki yapmışım diyorum yoksa şimdi yapamazmışım yürümek oturup kalkmak zorlanıyorum hemen yoruluyorum normal günlük işlerimi anca yapabiliyorum kapı süsünü kendim yaptım boyaması kaldı sadece 😪
feridedmt Ben 33. haftadayım hastane çantamı hazırladım çok şükür bebeğin kıyafetlerini de yukayıp yerleştirdim, hastane odası için hiçbir şey yapmayacağım çikolata süsleme vs gibi. Temizliği de annem gelecek haftaya ablamla o yapar beklemedeyim onun için😊
Kader2024 feridedmt bende kapı süsü yaptırdım çıkolata siparişi verdim ayıcıklı mum aldım ve anahtarlık hediyelik olarak dağıtacağım birde badem aldım kavanoz tarzı bişiyin içine koyup süsledim Mevlüt okutmayacağım o yüzden hastaneye özendim biraz :)
Kader2024 11-02- cam silme perde yıkama vs bahsediyorum 😊 yoksa bende hergun ev sürüyor siliyorum toz alıyorum
kaju765 11-02- ay sen bensin bende herjes ne temizliği yapıyor diyorum bende her gün evimi temizlerim ☺️
Memuranne2 33 5 hastane çantamı bu cumartesi hazır edeceğim. Ve bu hafta yavaştan annem ve eşim temizliğe başlayacak hastane odası için hazırlık yok sadece misafir odalı özel oda rezerve ettireceğiz ben rahat edeyim diye o kadar birde ikram için afyondan lokum getireceğiz.
Kader2024 naneliseker_ ay ne güzel benim hastane çantam tam hazır değil eksiklerimiz var onlarıda ½ haftaya tamamlayıp rahat edeceğim
Kader2024 naneliseker_ kesinlikle öyle Ilba_34 sormayın valahi bel ağrısı vs oluyor artık ben uzanırken kalkarken ağırlaştık artık bende cam perde işini haftaya yapacağım annemle
Kader2024 kaju765 hergün cam silip perde mi yıkıyorsunuz ? Herkes günlük rutin temizlik tabikide yapıyordur ama ayda 1 perde yıkarım ben mesela ama son 1 buçuk aydır yıkamıyorum haftaya annem gelince beraber yapacağız
kaju765 Kader2024 bence bu havalarda cam silmeye gerek yok kis ayinda hava genelde yağmurlu olur bende ha bugun yarin sileceğim diyorum bu hafta full yağmur haftaya ne olacak belli değil perdeler yikansa yeterli bence
Kader2024 kaju765 bi tozu alınması gerek ama valahi ½ aydır silemiyorum cam ben mutfak dolabımı temizlerken sandalyeden düştüm çok korkuyorum o yüzden annem hal etcek inşallah haftaya
kaju765 Kader2024 pencere kenarlarinin hepsinin tozunu aldım sleppynin mendilleri bu konuda cok iyi paket paket aldim her cesidinden alip alip siliyorum cok rahat oluyor keza mutfak dolaplarimda öyle siz yine de dikkat edin anneniz yapsın
Kader2024 Aishvet7 sanırım 34 haftada başlanıyor ama bana 36 gel dedi doktorum en son 32 muayne oldum