Aytnnn Kabız ola bilir ama benim kızımda oluyordu, 2 3 günde yapmaması normal 1 haftada hiç yapmadıysa doktora götürün ilaç yazarlar, 3 günde 1 defa yaptıysa sorun yoktur
Babyay Aytnnn dün mamasina yarım çay kaşığı zeytinyağı koydum ve pamuğun ucuna zeytinyağ sürüp poposunda gezdirdim yaptı o şekilde
Babyay esraEb benim sma laktozsuz olandı dün maması bitti sma optipuro almış eşim onu içince uyudu bugünde emzirmeden sonra verdim 90 ml gündüz hiç uyumayan çocuğum uyudu açmış çocuğum
esraEb Babyay evet. Ben de sma optipro kullanıyorum. İlk zamanlar sütüm tam olmadığı için açlıktan ağlıyorlar maalsef 😤ben de bunu çok geç fark etttim 😤
Babyay esraEb ben saginca gelmiyor ama elle sağım yapınca sütüm geliyor hastane tipi pompa kiraladık ona bile gelmiyor elle saginca çıkıyor anlamıyorum niye böyle
esraEb Babyay önce emzirin yine ama mama da hazırda olsun 90 cc yeterli o ay için. Emzirdikçe süt artacak inşallah 🙏
Babyay esraEb çok üzüldüm bu duruma benim bebeğim bide uyumadigi ya da emmedigi zamanlarda da hep ağlıyor ama gazı vs olmadığı halde çıldıricam artik