Babyay 26 günlük bebeğim çok güzel büyük tuvalete cikiyordu ama 2 gündür hiç tuvalete çıkmıyor anne sütü ve mama alıyor dogdugundan beri de maması değişmedi neden böyle oldu acaba ne yapmam lazım????
esraEb Babyay iki ihtimal var. Ya karnı tam doymuyordur ya da mama kabız yapmıştır. Hangi mamayı kullanıyorsunuz ?
Xxd Babyay bebek anne sütüyle besleniyorsa 10 güne kadar yapmaması normalmiş canım endişelenmeye gerek yokmuş. Eğer mamayı fazla vermiyorsan anne sütü ağırlıklıysa dert etme ama yine de doktoruna bi danışırsın.
Babyay Bide doğduğundan beri full ağlıyor hiç susmuyor ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim ne olur ??
esraEb Babyay belki kolik bebektir. Benim bebeğim de 3 buçuk aylık benimki e öyle idi kafayı yiyordum. Genelde gaz sancısından ağlıyorlar o dönemlerde.
Babyay esraEb ama laktozsuz olanı kullanıyorum doğduğundan beri bide sabah başlıyoruz geceye kadar hep memede olmak istiyor hiç uyumuyor arada mamada veriyorum acaba doymadigi için mi sürekli beni emmek istiyor
Babyay esraEb evet kolik bebek sanırım çok gazlı ama gaz damlası kullandıgimdan beri iyi çıkarıyor gazını da kakasını yapmadığı halde gazı çıkıyordu
esraEb Babyay mama genelde kabızlık yapıyor. Ben gün içinde bi kez mama veriyordum. Akşama doğru süt azalıyo 6-7 gibi mama verin bi tur atlayınca süt doluyor zaten. Ben de öyle oldu yani. 1 aydır anca düzene girdi benim sütüm de.
esraEb Babyay evet sanırım 🙈hangi mamayı kullanıyorsunuz. Benimki sma gayet güzel besliyor. O ayda emzirme sonrası iki ölçek veriyordum. Süt durumunuza göre ayarlayın sizde
esraEb Babyay eğer sütünüz az ise yetersizdir. Benim sütüm dinlenince geliyordu. Uyuyuyncw özellikle hemen doluyor ama uykusuz kalınca da damla gelmiyordu. Bazen iki kez üç kez mama yaptğım da oluyrodu.
Babyay esraEb benim sma laktozsuz olandı dün maması bitti sma optipuro almış eşim onu içince uyudu bugünde emzirmeden sonra verdim 90 ml gündüz hiç uyumayan çocuğum uyudu açmış çocuğum
Babyay esraEb ben saginca gelmiyor ama elle sağım yapınca sütüm geliyor hastane tipi pompa kiraladık ona bile gelmiyor elle saginca çıkıyor anlamıyorum niye böyle