• Öneri
  • Acill..Pişiğe en iyi gelen

Kızlar oğlum 2 aylık 3 gündür acayip pişik oldu hiç pişik olmamişti Bepanthol kullanıyorum sanki etki etmiyor başka önerenileceginiz krem var mı ya da şunu yap iyi gelir dediğiniz şey

Papatyam17 mustela yı çok iyi diyorlar aldım ama henüz kullanmadım

Terramycin var evde deri merhemi iyi gelir mi acaba

@“Papatyam17” canım her bez değiştirmede sudocrem zaten katı krem olduğu için baya gidiyor ve kesinlikle sarı kantaron yağı edinmeni öneririm. Bebeğim alerjik bir bebekti ve kızarıklık çok oluyordu. Ne zaman kızarık görsem hemen sarı kantaron yağını sürüyordum 2 yada 3. Alt değiştirmede geçmiş oluyordu. Tâbi geçene kadar sürüyordum. Zaten zeytin yağı gibi azıcık sürsen bile bütün popoya yetiyor.

Sudocrem iyi geldi bizde yeni basladik kullanmaya

Papatyam17 altını altını açtığında hakiki zeytinyağı sür. Sonra ki açmada tekrar bepantol sür. Ben kızıma pişik olduğunda böyle yapıyorum geçiyor.

Papatyam17 Bepanthol sudocrem hepsini denedim geçmedi doktor 3 karışımlı antibiyotikli kremler verdi yine fayda etmedi. Has zeytinyagi sürdüm 1 2 gün her bez degisiminde. Sonra poposunu güzelce yıkadık. Mustela pişik kremi kullanmaya başladım şimdi iyileşti çok şükür 20 günlüğüz

Papatyam17 sudokrem kesinlikle çok iyi geliyor kaç çocuk büyüttüm ilk sürüşte bile rengini açıyor

Papatyam17 Bepanthol pek işe yaramıyor bizde de olmuştu hametan kullan sudocrem dene bir de