Melikesii Bende aynı şekilde bu gün 50 lik ilaca geçtim doktor kontrolünde olunmazsa bebekte zeka geriliğine sebep oluyormuş😔😔
uras benim ilk gebeligimde yoktu ikincide düşük yaptım ve tsh 4.55 cikti birde kan pihtilasmasi tsh kendiliginden 3.20 olmuş ama gebelik olunca ilaca baslicamizi söyledi doktor.Allah yardimcimiz ilkinde herşeyim normalken 3.5 yıl sonra bu sıkıntılar çıktı demekki yipranmisim diyorum artık 😂
Melikesii Sizin doktorlarınız ayrıyeten bişey söyledi mi peki yeme içme konusunda benimki hiç bişey söylemiyor
uras MosKaz canim ben doktora ısrarla sordum diğer t3 t4 degerlerim de normal çıkmış o yüzden şimdi gerek yok dedi hamile kalınca hemen gel dedi ama benimde içime sinmedi aslında çünkü degerlerim bi yüksek bir normal çıktı anlamadım ben ilac vereceğini düşünmüştüm
anneee Ben hamile kalmadan önce kullanıyodum düzenli kullanımda düştü 4.87 den şu anda 0.58 oldu ilaçları düzenli kullanınca bi sıkıntı olmayacağını söyledi doktorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 😊
anneee Melikesii ben alıyorum ama tiroid ilacını sabah folik asidi akşam içiyorum doktorum öyle söyledi
Semanurmurat Bende 1.5 senedir var gebe olduktan sonra da doktor kontrolunde ilacima devam ediyorum her ay kan veriyorum 3 gun 50 lik 4 gun 75 lik kullaniyorum eutroxy ilacimin ismi endişelenmeyin kadınlarda cokca rastlanan bisey son zamanlar da ilaci düzenli kullandiktan sonra sıkıntı olmaz sabah ac karnına alınan bir ilaç 😊
Deletedmom05 Bende de var kızlar bende kullanıyorum sabah ac karnına. Nefes almaktan once aklıma o ilacim geliyor 😑 kullanılmadığı taktirde kötüymüş ihmal etmeyin
MosKaz Sibel Günaydın. Tiroid hastalığı bu boğazda oluyor. Bende mesela çok stress yaptım zaman yada hapımı almadım zamn yükseliyor, kendi kendinden sıkılmaya, ağlamaya başlarsın. Y yüzden iyi oluncaya kadar ilaç kullanırsak iyi olur.
Melikesii Sibel bi belirtiyle gitmedim ben kadın doğum doktoru kan değerlerime bakınca baktırmamı söyledi troitlerime öyle farkına vardım